Merhaba soruma cevap alamadım? Bazı pet şişelerin tadlarında kokmuş su tadı oluyor özellikle yaz aylarında sebebi nedir acaba?
01 Eylül 2016
Merhaba Yiğit,
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> olarak ulaştığımız kitlelere iyimserlik ve hayata pozitif bakabilme konusunda ilham vermeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ile sloganımızda ‘’ Mutluluğa Kapak Aç!’’
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur. Günümüzde bağımlılık terimi yiyecek ve içeceklerle ilişkili olarak sıklıkla kullanılıyor olsa da, bağımlı...
Etiketlerimizde belirttiğimiz “<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> özütü”, Türk Gıda Kodeksi’nin ilgili yönetmelik ve tebliğlerinde yapılan değişikliklere bağlı olarak “doğal aroma vericiler” olarak belirtilmeye başlanmıştır.
Damla Doğal Kaynak Suyu, Türkiye’de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi ürün portföyünün tek su markasıdır. Türkiye’nin 4 farklı bölgesinde; Sapanca, Uludağ, Köyceğiz ve Elazığ’daki doğal su kaynaklarından dolum hatlarına el değmeden taşınır ve şişelenir. Bunun yanı sıra bir damlasına bile dokunmadan size ulaştırd...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da hiçbir zaman kokain bulunmamıştır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 1886’dan bu yana aynı standartlarda üretilir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. Uluslararası ticari yaptırımlar nedeni ile Küba ve Kuzey Kore’de ürünlerimiz satılmamaktadır.
Ürünlerimizin üzerinde kullanılan isimler, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye çalışanlarının isimlerini temsil etmek üzere hazırlanmıştır. Bu nedenle şu an için ürünlerimiz üzerinde özelleştirme seçenekleri sunmamaktayız. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da dahil portföyümüzde yer alan tüm ürünlerimiz güvenli, ürünlerimizin içerikleri gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. Tüm ürünlerimiz, dengeli ve yeterli bir beslenme ve fiziksel aktivite düzeni içinde güvenle tüketilebilir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kuru...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.