Marka kategorisindeki sorular

takiminlakolkola sitesine kodu gönderiyorum içi dolup boşalan bir şişe çıkıyor ve öylece kalıyor bir şey kazandım mı belli değil
Sistemimizde şu an için bir problem bulunmamaktadır. Farklı internet tarayıcılarını denemenize rağmen sıkıntınız devam ederse 444 3040 numaralı tüketici iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Kol kola kampanyadına atılmak için hangi ürünlerin kapağındaki şifreler geçerli
Yeşil kapaklı ürünlerimizin kapak ve açma halkalarından çıkan katılım kodları ile www.takiminlakolkola.com sitesinden kampanyamıza katılarak, kampanyaya dâhil futbol takımlarından dilediğinize destek olabilir ve kazananın çekiliş ile belirleneceği hediyelere sahip olabilirsiniz.
Marka
kola dolaplarının soğutmadan sadece ışık özelliği varmı varsa nasıl yapılıyor
Maalesef soğutucularımızın soğutmadan sadece ışığının yanması gibi bir özelliği yoktur.
Marka
coca cola forma çekilişi. 4 kasım çekilişi için gönderdiğim şifrelere forma çıkmadı. 21 Aralıktaki çekilişte o şifreler devam diyor mu ?
4 Kasım öncesinde göndermiş olduğunuz şifreler ilk forma çekilişimizde değerlendirmeye alınmış olup sonraki çekilişlerimizde kullanılamayacaktır.
Marka
Atkı ve top hala gelmedi müşteri hizmetlerinide aradım. 15 gün içinde geri dönüş yapacaklardı hala bekliyorum gelir inşallah.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sizden top ve tişört kazandım 15 gündür gelmedi ne zmaan gelir
Merhaba Abdullah ÖZENÇ,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
takımınla kol kola kampanyasından tişört kazandım kargom nerede nasıl öğrenebilirim ?
Merhaba Hüseyin BİLGİLİ, Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Ben 4 tane top kazandim 1 tanesi geldi diger 3 u 16 gundur bekliyom daha gelmedi kargoyu ariyom diyo adiniza kargo yok neden??
Merhaba Sungur MÜSLÜM,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Bir dahaki forma çekilişi ne zaman
Bir sonraki forma çekilişimiz 21 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Marka
takımınla kol kola dan hediyem gelmedi 4 ay oldu ne zaman gelecek
Merhaba İbrahim SERAN,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4343 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
84 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7476 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11392 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.