Önceden coca cola kırmızı kutu vardı. İçtiğimiz içecekteki kodları girerek puan biriktiriyorduk. Neden tekrar başlatılması düşünülmüyor ?
14 Mart 2018
Merhaba Özlem,
Kırmızı Kasa projemiz 2014 itibariyle sona erdi. Sizlere daha yeni ve farklı deneyimleri sunmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizin üzerinde yazılı olan isim listesine buradan ulaşabilirsiniz:<a href=" http://www.coca-cola.com.tr/connect.html" target="_blank"> http://www.coca-cola.com.tr/connect.html</a>
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ambalajları ürünlerinde yer alan isim listesine buradan ulaşabilirsiniz:<a href=" http://www.coca-cola.com.tr/connect.html" target="_blank"> http://www.coca-cola.com.tr/connect.html</a>
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek olmadığını gösteren raporu aşağıda inceleyebilir aynı zamanda<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a> linkinden de detaylı bilgiye ve ek rapor...
Şirketimizin dünya çapında 250’yi aşkın şişeleyici ortağı ve yaklaşık 900 fabrikası bulunmaktadır. Bu sayede her gün 200’den fazla ülkede 1,9 milyar bardak alkolsüz içeceği tüketicilerimizle buluşturuyoruz.
Bir süre önce Facebook üzerinden yaptığımız ve katılımcıların <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> paketleri üzerinde görmek istedikleri isimleri oylayarak belirledikleri uygulama ilave 100 isim seçildi. Ancak hala Facebook’ta bulunan “Bu <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Senin İçin” (https://www.facebook.com/cocacola/app_362934927183880) uygulam...
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezi’mizdir. Müşteri İletişim Merkezi’mize, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Ürünlerimizin üzerinde kullanılan isimler, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye çalışanlarının isimlerini temsil etmek üzere hazırlanmıştır. Bu nedenle şu an için ürünlerimiz üzerinde özelleştirme seçenekleri sunmamaktayız. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın gelirleri herhangi bir devlete veya hükümete gitmiyor. Gelirler; ürün, faaliyet, kampanya ve sosyal sorumluluk projelerinde değerlendiriliyor ve %100 halka açık bir şirket olan, The <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Company’nin borsada işlem gören hisse senetlerinin değerine yansıyor.
Bunun yanı s...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.