neden coca cola satan dükkanlar ,büfeler, hiper marketler sarı kapaklarda cıkan hediye kolaları vermiyorlar , bizleri magdur bırakıyorsunuz
29 Mart 2015
Merhaba Mehmet,
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
Bir süre önce Facebook üzerinden yaptığımız ve katılımcıların <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> paketleri üzerinde görmek istedikleri isimleri oylayarak belirledikleri uygulama ilave 100 isim seçildi. Ancak hala Facebook’ta bulunan “Bu <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Senin İçin” (https://www.facebook.com/cocacola/app_362934927183880) uygulam...
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.
Müşteri İletişim Merkezimiz'e, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Hayır, yok. Bu söylenti, bazı endüstrilerde Cochineal böceğinden elde edilen bir bileşenin renklendirici olarak kullanılmasından kaynaklanıyor olabilir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da ise renklendirici olarak karamel kullanılıyor. İlgili raporu aşağıda inceleyebilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> olarak reklam filmlerimizde senaryoya bağlı olarak ülkemizin dört bir yanından farklı profilleri yansitan oyuncular kullaniyoruz. Bu bakış açısıyla reklam filmlerimizde başörtülü kadınlar da yer aliyor.
Kırmızı Kumbara şişeleyici ortağımız <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Şirketi'nin düzenlediği bir promosyondur. Bu konuda size yardımcı olabilmeleri için <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan Müşteri İletişim Merkezi ile görüşebilirsiniz.
Merhaba Eyüp,
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a>
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.