Mrb son 2 yıldır van ilinde kapak promosyonlarınız büyük küçük hiçbir market tarafından alınmamaktadir bununla ilgili ne yapabiliriz teşekkü
22 Eylül 2016
Merhaba Canan,
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
Merhaba Arda ÖZ,
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Dükkanı açma hakkı şu anda Türkiye’de anlaşmalı olduğumuz tek bir firmaya aittir. Ancak <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Dükkanı adı altında olmadan firmamız tarafından onaylanacak farklı bir perakende noktasında çeşitli lisanslı ürünlerimiz dönemsel olarak satılabilir. Bunun için <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> markamızın lisans ...
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a>
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> da dahil olmak üzere portföyümüzde yer alan tüm ürünlerimiz güvenlidir ve, 200'den fazla ülkede kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olarak satışa sunulur.
Tüketilen tüm gıda ve içecekler, kaynağı fark etmeksizin kalori alımına katkıda bulunur. Coc...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. Uluslararası ticari yaptırımlar nedeni ile Küba ve Kuzey Kore’de ürünlerimiz satılmamaktadır.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek olmadığını gösteren raporu aşağıda inceleyebilir aynı zamanda<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a> linkinden de detaylı bilgiye ve ek raporlar...
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz. Freestyle sistemi şu anda pilot olarak kurulduğundan sadece İstanbul’da yer almakta ancak önümüzdeki dönem planları kapsamında farklı illerimizde de yer alması konusu değerlendirilmektedir.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.