Kutularinizi tombuldan uzun kutu olarak degistiriyorsunuz. Sebebi nedir? Yer kaplamamasi icin mi? Goze hoş gelmesi icin mi? Tesekkurler :)
23 Mart 2018
Merhaba Kerem,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Belirli dönemlerde global pazarlama stratejilerimiz kapsamında ambalaj üzerinde değişikliler yapmaktayız ancak bu değişiklikler ürünün içeriğiyle ilgili değildir.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
Dünyanın 200’den fazla ülkesinde güvenle tüketilen <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, bir o kadar da merak edilen bir üründür. Biz de ülkemizde 50. yılımızı kutlarken, tüketicilerimizin şirketimiz ve ürünümüz hakkındaki sorularını şeffaflıkla yanıtlamak üzere ”Merak Ettim” platformunu hayata geçirdik. Platform üzerinden...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi, 1886 yılında ilk ürünü <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ile faaliyete başladı. Bugün küresel bir marka olarak dünyanın 200’den farklı ülkesinde 3500’den fazla ürün çeşidini tüketicilerine sunan şirketimizin kısa tarihçe filmini linkten izleyebilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içindekiler ambalajı üzerinde yer alır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a>
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Midemiz çok çeşitli asidik ve bazik yiyeceklerin sindirimini kontrol altında tutacak ve pH (asitlik) dengesini kolaylıkla sürdürecek yapıdadır. Çoğu yiyecek ve içecekte bulunan asit, mideye ulaşmadan önce, sindirimin başladığı ağızda tükürükle büyük oranda nötralize olmaktadır.
Mide rahatsızlığ...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.