ilk kolayı kim içti

17 Eylül 2014

Merhaba Yasin,

 

Eczacı Dr. John S. Pemberton’ın  yaptığı lezzetli ve serinletici içeceği ilk olarak dostlarına ikram etti.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
hatay bayıı eleman nın yaptıgı hırsızlık yanında duran şef için fabrıka şıkayetçiyım telf 5343356722saygılarımla özataçlar market
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezi’mizdir. Müşteri İletişim Merkezi’mize, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
TGK Madde 5 te Alkol Miktarı Belirtilmiş ? Etil Alkol Bulunuyor Coca Colada alkol miktarı en çok 3,0 g/L, laktik asit miktarı en çok 0,6 g/L
Türkiye’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun olarak ürettiğimiz <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da alkol bulunmaz.    <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da alkol olmadığını gösteren raporu aşağıda inceleyebilir aynı zamanda<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a>...
İçerik
coca colanın digiturk play kampanyası hakkında bilgi alabilir miyim ?
Merhaba Zafer Ozan KURT Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Bir arkadaşımdan Türkiye'deki markalarınızdan en çok Fanta satıldığını duydum ve açıkçası çok şaşırdım. Bu bilgi doğru mu?
Ürünlerimiz arasında Türkiye’de en çok satışı olan markamız <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’dır.
Marka
Merhaba. Kolanın gizli formülünü biliyorum. Hatta 2006 yılında bu formül üzerine mahkeme davası açıldı. Bu gizli formül bence çok zararlı
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
coca colanın formülü atlantada müzede saklanıyorsa o müzeye sadece kimler girebiliyor?mesela biz girip görebilirmiyiz?
Şirketimizin 125. yılı nedeni ile <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> müzesine taşınan formülümüz güvenle korunmaktadır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Müzesi (World of Coke), şirketimizin merkezinin de bulunduğu Georgia eyaletinin Atlanta şehrinde bulunmaktadır. Ziyaretçilere açık olan Müze’de hem eğlenceli hem de farklı içerikler bulma şans...
Kampanyalar
sosyal medya ve günlük yaşantıda ,israil malı,içinde böcek var vb. şeyler cok duyduk.Eger yalansa neden reklan yapıp yalanlamıyorsunuz.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.