Eskisi gibi ayı fok bardak promosyonları neden yapılmıyor ?

29 Haziran 2024

Merhaba Serkan,

Coca-Cola Şirketi olarak markalarımıza farklı dönemlerde, farklı reklam ve pazarlama çalışmaları yapmaktayız. Önümüzdeki dönemlerde farklı kampanyalarımızı sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. 

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
http://www.youtube.com/watch?v=SByfUXDT29o bu videodaki olayı açıklarmısın
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
okullara çeşitli yardımlarda gördüm. Ben de bir köy okulunda çalışıyorum, bizim için de yapabilecekleriniz var mı?İzmir kabakum iöo.
Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye gönülden teşekkür ederiz. Hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle yaşadığımız topluma değer katma amacı taşıyan bir şirket olarak taleplerinizle ilgili en kısa sürede size geri döneceğiz. Size bilgi verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi...
Marka
Frank Robinson, John S. Pemberton'un ortağı mı muhasebecisi mi? Cevaplarınızda bazen ortağı bazen muhasebecisi dem.:)
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
2,5 lt ambalajının alt kısmında 26,03,2003 tarihi var büyük ihtimal ambalajın uretim tarihi bu kadar eski ambalaj saglıklımı
Üretim tarihi  ürünlerimizin boyun veya kapak bölgesinde yer almaktadır. Verdiğiniz tarihte bir ürünün tüketilmesi uygun değildir.
Kampanyalar
Coca cola nın ağızda bıraktığı pas tadı neden oluyor ben çok seviyorum ve her konuda savunuyorum ama o tat hoş değil çözümü yok mu?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Dikkat ediyorum son zamanlardaki aldığım kolalarda eskisi gibi asit olmuyor sebebi nedir ?
Halk dilinde asit olarak tanımlanan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'nın kabarcıkları asit değil, bazı maden sularında da doğal olarak bulunan karbondioksit gazıdır ve gazlı içeceklere baloncuklu etkiyi vermek için eklenir. Üretim sırasında <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya eklenen karbondioksit gazı belirlenen standartlar dahilindedir ve ...
İçerik
Urunlerde hala glikoz fruktoz surubu kullaniliyor. Bu icerigi degistirmeyi dusunuyor musunuz?
Üretimimizde ya şeker ya da fruktoz/glikoz şurubu kullanılır. Her iki içerik üretim planlarımız doğrultusunda kullanılmaktadır.
İçerik
merhaba 2000 li yillarda kutu kolalarin kapaklarindan 5 adet verene stres oyuncagi veriyordnz adi neydi
Kampanyamız kapsamında verilen eğlenceli oyuncağın adı ‘’Tangle’’dır.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4348 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
84 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7483 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11426 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.