dünyada ne gibi sosyal faaliyetlerde bulunuyorsunuz

19 Eylül 2017

Coca-Cola Şirketi, yapılan her işin sürdürülebilir olmasının yolunun, yaşadığımız çevre ve toplumun sürdürülebilir oluşuna bağlı olduğu bilinciyle, sürdürülebilirliği iş yapış biçiminin merkezine alıyor. Sürdürülebilirlik felsefesi, ürün geliştirmeden üretime, şişelemeden pazarlamaya kadar yapılan her işin merkezinde yer alıyor. Bu amaçla, dünyadaki ekonomik, sosyal ve çevresel değişimleri daha iyi anlayarak, değişen dinamikler doğrultusunda çevreye ve topluma olumlu bir katkı sunabileceği ve bu değişime liderlik edebileceği bir yaklaşım ile hareket ediyor. Coca-Cola, sürdürülebilirlik projelerini tasarlarken, katılımcı bir yapıda olmasını birinci öncelik olarak belirliyor. Kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte çalıştığı bu katılımcı yapıyı kurarken, “Altın Üçgen” adı verilen işbirlikleri oluşturuyor. İlgili ve uygulayıcı tüm tarafların dahil olmasıyla, projeler en verimli sonuca ve en doğru hedef kitlesine ulaşıyor. Sürdürülebilirlik kavramını tüm projelerinin merkezine alan Coca-Cola Türkiye, Coca-Cola Hayata Artı Vakfı aracılığıyla 2009’dan bugüne kadar öncelikli olarak belirlenen çevre ve kadın konularında 60’tan fazla projeyle, 1,2 milyon insana ulaşarak, toplam 30 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi. Coca-Cola Hayata Artı Vakfı’nın çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.hayataarti.org Coca-Cola Şirketi’nin global çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi almak için global sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.coca-colacompany.com/our-company/the-coca-cola-foundation

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4289 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
81 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7401 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
202 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11158 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.