damla

17 Aralık 2014

Merhaba Eda,

 

Turkuaz ve Damla ile ilgili mesajda yer alan iddialar tamamen asılsızdır. Değerli öğretim üyesi Doç. Dr. Cemalettin CAMCI bu mesajı kendisinin yazmadığını, mesajda adının kullanıldığını belirtmektedir. Ek’te kendisinin konu ile ilgili açıklamasını bulabilirsiniz. Ayrıca Ambalajlı Su Üreticileri Derneği’nin  web sitesinde de (www. suder.org) "Su" ile ilgili genel bilgiler yer almaktadır, incelemenizi rica ederiz.

 

Daha önce yüksek kalite standartları ve Coca-Cola güvencesi ile su pazarında Turkuaz ve Damla markalarımız ile yer almaktaydık. Verdiğimiz ticari bir karar sonucu, Türkiye’nin en başarılı su markalarından biri olan Damla Markalı Doğal Kaynak Suyu’muz ile tüketicilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Damla Doğal Kaynak Suyu’nun kaynağını görebileceğiniz reklam filmimize http://www.youtube.com/watch?v=p53ptBnpHhI linkinden ulaşabilirsiniz. 

 

Damla hakkında:

Lezzetli ve içimi kolay olan Damla, doğal kaynak suyudur. Lezzetini doğallığından alır. Sapanca, Uludağ, Elazığ ve Köyceğiz'de 4 ayrı kaynağı vardır. Kaynaklarımızdan çıkan sular, el değmeden fabrikalarımıza taşınır ve şişelenir. İçtiğiniz Damla Doğal Kaynak Suyu’nun hangi kaynaktan çıktığını etiketinden öğrenebilirsiniz.

Damla PET şişeleri ve damacanaları tam otomatik makinelerle ve tamamen hijyenik olarak Avrupa Birliği standartlarında el değmeden doldurulur.

Damla Doğal Kaynak Suyu, Türkiye'nin Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Avrupa Birliği Yönetmeliği'ne uyan ilk su markasıdır. 

Dolum tesisleri, yüksek kaliteleri ile 

-ISO 9001-200 Kalite Yönetimi, 

-ISO 22000 Gıda Güvenliği, 

-ISO 14001-2004 Çevre Yönetimi Sistemi, 

-ISO 18001-2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi  sertifikalarını almaya hak kazanmıştır.

Damla Doğal Kaynak Su’yu  hakkında daha detaylı bilgiye www.damlasu.com.tr

internet adresinden ulaşabilirsiniz. 

Tüm su kaynaklarımız için, Devlet Su İşleri (DSİ) ve T.C. Sağlık Bakanlığı’ndan gerekli izinler ve ruhsatlar alınmıştır. 

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4289 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
81 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7401 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
202 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11158 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.