Coca Cola İsrail'in mi?

21 Temmuz 2015

Merhaba,

 

Coca-Cola Şirketi, 129 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, % 100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin herhangi bir ülkeyi, hükümeti, herhangi bir ülkenin politikalarını, siyasi ya da dini inancı desteklemesi söz konusu değildir. İsrail de faaliyet gösterdiğimiz ülkelerden sadece biridir.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
son donemde hakkınızda yanlış protestolar çıktı. Bunların sonucunda satışta bi düşüş yaşandı mı bunun miktarını merak ettim
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Dolap talep etmek istiyorum.ben engürücük mahallesi gemlik bursadan birkan market sizin misteriz izim. Dolap talep ediyorum bana vermiyor
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezi’mizdir. Müşteri İletişim Merkezi’mize, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
coca colanı en büyük hissesi kime aiittir
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Kutunun üzerine Türkçe karakterle logonuz daki gibi el yazısı sitiliyle "koka-kola" yazıyor musunuz.. Ürün gerçek mi diye merak ediyorum
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye olarak 50. yılımızı kutluyoruz. Türkiye’deki 50.yılımız şerefine, ürünlerimizin üzerine ismimizi Türkçe yazdık.
Marka
şifreleri nereye yazacağız
Merhaba Uğur ARİCİ,   Takımınla kol kola boş yok kampanyamız 21 Aralık 2016 tarihinde sona ermiştir.
Marka
Coca Colanın müslüman ülkelerde zararlı olan mısır şekerinden(şurubu),diğer ülkelerde ise pancar şekerinden üretilip satıldığı doğrumudur?
Türkiyedeki ürünlerimizde mevzuata göre kullanımına onay verilen şeker (pancardan elde edilen şeker) veya ve fruktoz- glikoz şurubunu üretim planlamalarımız dahilinde kullanmaktayız. Mısır şurubu olarak da bilinen Fruktoz-glikoz şurubu sofra şekeri ile birbirine benzer oranlarda fruktoz ve gliko...
İçerik
Coca-Cola'nin yeni çıkan "Bu Şarkı Sana" temalı kutu kolaları kaç farklı şarkı adı ile çıktı?
Kutu <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizin üzerinde “Bütün Kızlar Toplandık, O Beni Prenses Peri Sanıyor, Ben Böyleyim, Gül Döktüm Yollarına, Ben Güzelden Anlarım, Adımı Kalbine Yaz, Şarkı Söylemek Lazım ve Şans Meleğim” olmak üzere toplam 8 şarkı ismi bulunmaktadır.
Marka
Neden sorulan sorulara açıklayıcı olmayan hazır cevaplar veriyorsunuz ? Bu samimiyetsizlik değilmidir ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.