Yaptığınız ürünler güzel hakkını vermek gerek lakin asıl soru şu İsrail e Filistin lileri öldürmesi için destek veriyor musunuz

19 Eylül 2017

Ekonomik, siyasi ve dini açıdan farklı 206 ülkede faaliyet gösteren global bir şirket olarak; Coca-Cola Şirketi’nin hiçbir ülkeyi, hükümeti ya da politikalarını, siyasi ya da dini inancı desteklemesi söz konusu değildir. Bu çerçevede Coca-Cola’nın gelirinin İsrail’e aktarıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır. Size Türkiye ve Filistin’de yürüttüğümüz faaliyetlerimiz hakkında bilgi vermek isteriz. Türkiye: - 1964 yılından bu yana Türkiye’de yatırımlarımıza devam ediyoruz. - Bursa, Ankara, Çorlu, Sapanca, Hazar, İzmir, Köyceğiz, Elazığ, Mersin ve Isparta’da toplam 10 fabrikamızla üretim Doğrudan yaklaşık 3 bin, dolaylı olarak ise 30 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. - 53 yıldır Türkiye’de ekonomiye güç vermek üzere faaliyetlerimizi sürdürürken, yürüttüğümüz toplumsal projelerle de sosyal ve çevresel olarak katkılar sağlamaya devam ediyoruz. Filistin: - Coca-Cola Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır. - Coca-Cola Şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir. - Coca-Cola’nın Filistin’de 4 fabrikası bulunmaktadır. - Coca-Cola, 630 Filistinliye iş olanağı sunmakta, Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden ise 6,500’ün üzerinde aile geçimini sağlamaktadır.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca-Cola temizlikte kullanılır mı?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> bir temizlik ürünü değildir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> kendine özgün tadı ile tüketime hazır bir gıda ürünüdür. Konu hakkında detaylı bilgi edinmek için videomuzu izleyebilirsiniz.
İçerik
Her ürününüz her markette aynı tadı vermiyor. kiminin gazı kaçmış oluyor. bunun için önlem almayı düşünüyor musunuz?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Freestyle denen şeyi istanbul dışındaki şehirlerede getirmeyi düşünüyor musunuz
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz. Freestyle sistemi şu anda pilot olarak kurulduğundan sadece İstanbul’da yer almakta ancak önümüzdeki dönem planları kapsamında farklı illerimizde de yer alması konusu değerlendirilmektedir.
Marka
Coca Cola olarak Türkiyede artık Türkçe yazılmış Koka Kolalar satılacağını belirtmiştiniz, şuan piyasada bulunmuyor neden?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Cococola zeroda şeker yok protein yok yağ yok ne var
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero’nun içerisinde su, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit ve sodyum sitrat, tatlandırıcı olarak aspartam, asesulfam-K ve sukraloz, koruyucu olarak sodyum benzoat, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.
İçerik
cola turka sizden alınma bir marka mı
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
c.cola hangi tarihten beri halka açık ? 13/07/2002 cnn'de açıklama yapan kişi kim?Neden o kişi hakkında yalanlama yapmadınız?
Bu asılsız bir internet söylemidir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi, 128 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, % 100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin...
Kampanyalar
Kola ismi nereden gelmektedir?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 1886 yılında Eczacı Dr. John Pemberton tarafından ferahlatıcı bir içecek olarak üretilmiştir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, onu üreten eczacı Dr. John Pemberton’ın muhasebecisi Frank Robinson’ın isim önerisidir. Bu öneriyi 2 C harfinin yan yana ve reklam faaliyetlerinde estetik duracağını düşünerek yapmı...
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.