Cci veya bayi satış temsilcisi sakal kesmek zorunda mı?

19 Nisan 2019

Merhaba Yusuf,

Coca-Cola İçecek A.Ş.’de uygulanmakta olan kıyafet politikamız kapsamında çalışanlarımız bıyık ve sakal bırakabilir.

Bayilerimizin her biri ayrı tüzel kişilik olduğu için, çalışma koşullarını ve düzenlerini kendileri belirlemekte, oluşturmakta ve uygulamaktadırlar.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
bakırköye satış yapan bayinizin bilgilerini verebilirmisiniz 212 5429753
Satış ile ilgili konularda şişeleyici ortağımız <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Şirketi size detaylı bilgi aktarabilir. Bu konuda size yardımcı olabilmeleri için <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan Müşteri İletişim Merkezi ile görüşebilirsiniz.
Marka
Promosyonunuza katılmayı kabul eden yerlerin listesi neden yayınlanmıyor? Koca çarşıda henüz bulamadım öyle bir yer. Bu nasıl promosyon?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
kavanoz kampanyası için yeşil kapak biriktirmiştim. Ama Bodrum da hiçbir markette kavanoz bulamadım. Nasıl temin ederim? meltemyalcikli
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Takımınla Kol Kola Kampanyasında Kuluplere yapılan Destekleri Taraftarlarla paylaşırmısınız?
Kampanyamız hala devam ettiği için rakamları açıklayamadığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Ancak sizde takiminlakolkola.com adresinden kampanyamıza katılabilir ve takımınıza destek olabilirsiniz.
Marka
Coca cola neyden yapılıyor ?
http://coca-colafabrikasi.com web adresinden online fabrika turumuza katılarak üretim süreçlerimiz hakkında detaylı bilgi edinebilir veya üretim videomuzu izleyebilirsiniz. Fabrikalarımızı yerinde ziyaret etmek isterseniz<a href=" http://coca-colafabrikasi.com" target="_blank"> http://coca-colafabrikasi.com</a> web adresindeki formu doldurabilir ya da Coca...
İçerik
Bim'de satılan ürünle büfe ve diğer marketlerde satılan ürünün tadı ve ambalajı farklı. Bimdeki acımsı bir tat bırakıyor bazen, %100 eminim.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Coca Cola merak ettim sayfasını neden açtınız.Size hangi yönde etkiledi?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 128 yıldır değişmeyen tadı ile portföyümüzün lokomotif markasıdır. Dünyada 200’den fazla ülkede aynı kalitede sunulan ve güvenle içilen <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, bir o kadar da merak edilen ürünümüzdür. Biz de “insan sevdiğini merak eder” iç görüsünden yola çıkarak şirketimiz ve ürünümüz hakkında mera...
Marka
Coca Cola'nıb içine Mentos gibi şekerler atıp ölenler varmış.Bu mümkün mü?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.