Antalya da market işletiyorum 3 kapılı dolap istiyorum bayi getirmiyor yardım lütfen

05 Şubat 2020

Merhaba Tuğrul,

Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e,  0 850 222 02 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.


“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Türkiyeye Coca-Cola Cherry Coca-Cola Vanillia gibi ürünleri nezaman getirmeyi düşünüyorsunuz? Türkiyede tutacağına inanmıyormusunuz bu ürünl
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasa sunulmadan önce farklı pazar araştırmaları gerçekleştirerek sonuçlarını değerlendirip yeni ür...
Marka
Coca Cola bölge bayiliği almak istiyorum ne yapmalıyım
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Coca cola zero da ki tatlandirici nedir, neleri kapsiyor? Şekerden farkı nedir?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
20 marttan sonra ne zaman açıklanacak
Bir sonraki çekilişimiz 25 Mart tarihinde gerçekleştirilecektir.
Marka
Bazen içtiğimiz colanın asit veya şeker tadında değişikliler oluyor. Üretim yapışan fabrikalardaki kullanılan suyun bu konuda etkisi var mı
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'nın kabarcıkları asit değil, bazı maden sularında da bulunan karbondioksit gazıdır. Üretim sırasında eklenen karbondioksit gazı belirlenen standartlar dahilindedir ve her zaman aynı miktarda kullanılmaktadır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünü piyasaya sürüldüğü ilk günden bu yana kullanım miktarında deği...
İçerik
yerel pazarlardaki reklam stratejileriniz nelerdir? Yerel pazara adaptasyonda ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz?
Kampanya ve reklamlarımızı planlarken markalarımızın hikâyelerinin ağızdan ağıza dolaşması, diyalog yaratması, günlük arkadaş diyaloglarının parçası olması gibi özelliklere dikkat ediyoruz.
Marka
"Kırmızı kasa promosyonundaki ürünlerin çeşitliliği neden yurt dışındaki benzer kampanyalardan az?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Kırmızı Kasa ürünleri tüketicilerimizden gelen talepler doğrultusunda dönemsel olarak yenilenmektedir.
Marka
MerhabaSizeSorumOlacakMademİSRAİLEYardımEtmiyorsunuzYaniİsrailMalıDeğilseCocaColaPekiNedenBuKadarDireniş-BykotVar?BununAltındaBirşeyMiVar?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.