Tadı değişti mi? Eski tadı daha güzeldi...yeni tadına bir türlü alışamadım.. :(

22 Şubat 2021

Merhaba Figen,

Coca-Cola 1886’dan bu yana her yerde aynı yüksek kalite standartlarında üretilmeye devam etmektedir.

İçeceklerden alınan lezzet, değişik duyuların ve bileşenlerin bir araya getirdiği bir histir. Bu nedenle tüketici, içeceğin sunum şeklinden ve sıcaklığından, ortamdaki farklı duyumlardan vs. etkilenebilir. Üretimi tüm dünyada aynı olan içecekler için kişisel olarak farklı lezzet algılamamızın sebebi bu şekilde açıklanabilir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
kapak paketleme işi için müracaat etmek istiyorum
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi markalarının, üretim, satış ve dağıtım sorumluluğu, Türkiye ile birlikte 10 farklı coğrafyada faaliyet gösteren <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek A.Ş. tarafından gerçekleştirilir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek A.Ş. bağlantılı iş başvuruları için ise www.cci.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Kampanyalar
coca cola cinsel gücü artırır diyolar, dogru mu ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın tıbbi olarak bilinen böyle bir etkisi bulunmamaktadır.
İçerik
Merhaba fazla coca cola içildiğinde bağırsak faaliyetlerinde azalma olmasının sebebi nedir?
Coca- Cola’nın bilinen böyle bir etkisi bulunmamaktadır.
İçerik
Kolanın satılmadığı yerler varm
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. Uluslararası ticari yaptırımlar nedeni ile Küba ve Kuzey Kore’de ürünlerimiz satılmamaktadır.
Kampanyalar
rengi nasıl bu kadar koyu oluyor
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın rengi “renklendirici karamel” den gelen koyu kahverengidir.
İçerik
sorduğumuz soruların yanıtları hep aynı ve ben coca cola markasının nasıl ortaya çıktığını sormamıstım sözluk anlamını sormuştum
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Coca Cola Cherry nin tadımı hiç yapılmadan mı piyasaya sürüldü? Vişne ile uzak yakın alakası yok. Daha çok acıbadem denilebilir. Ama iğrenç.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Cherry ürünümüzde algılanan tat ve koku üründe kullanılan vişne aromasından gelen tat ve kokudur. Tüm ürünlerimiz; <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi’nin belirlediği yüksek kalite standartlarının yanı sıra, Türk ve Avrupa standartlarına uygun olarak el değmeden üretilmekte ve kontrol edilmektedir. Yükse...
Marka
Coco Cola kanser yaparmı?
Hayır. Coca- Cola’nın icinde su, seker, karbondioksit, renklendirici karamel, fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur. Tüm ürün içeriklerimiz güvenlidir  ve ilgili ulusal ve uluslararası kurumlarca kullanımı onaylıdır.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.