En son Coca Cola ne zaman futbol topu vermişti

04 Haziran 2019

Merhaba Emir,

Son olarak, Coca-Cola Kolkola promosyonumuz çerçevesinde futbol topu hediyemiz bulunmaktaydı. İlginiz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Atkım neden gelmedi 35 gün oldu ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
2,5 litrelik bir coca-cola şişesinde ne kadar miktarda kafein bulunur ?
Bir bardak (yaklaşık 250 ml) <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da 24 mg kafein bulunur.
İçerik
coca cola' nın içinde meyan kökü olduğu söyleniyo . ve farelerin meyak kökünü çok sevdiği için meyan kökünü toplarken farelerle dirlikte gel
Meyan kökü ürünümüze eklenen bir bileşen değildir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> olarak tüm ürünlerimizi, son teknolojileri kullanılarak el değmeden ve yüksek kalite standartlarında üretiyoruz, bu nedenle içinde fare bulunması mümkün değildir. Türkiye’deki fabrikalarımızdan dilediğinizi ziyaret ederek, üretim şartla...
İçerik
coca colanin neden 250ml yok
Ürünlerimizin ambalaj miktarlarını, tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını araştırarak şekillendiriyoruz. Bu kapsamda Türkiye’de 250 ml kutu, pet ve cam şişe <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimiz mevcuttur.
Marka
PROMOSYON YAPIYOSUNUZ VE NEDEN PROMOSYONLARIMIZI VERMİYOSUNUZ adana gizerler huzurevlerı subesıne 18 adet yeşilkapak bıraktım ancak orda kal
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
COCA COLA hakkında sosyal medyada inanılmaz şekilde karalama çalışması yapılıyor rakip firmalarda böyle bir şey yok neden sadece siz???
Kamuoyunun gündeminde zaman zaman şirketimiz ve markaları hakkında asılsız iddialar ve haberlerle karşılaşıyoruz. Bunlar sadece bizim değil, birçok global firmanın karşılaşabileceği durumlardır.  <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak söz konusu iddialarla ilgili farklı platformlarda kamuoyunu doğru bilgilendi...
Kampanyalar
merhaba; posmix veya premix cihazını nasıl temin edebiliriz. restoranımızda kullanmak istiyoruz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezi’mizdir. Müşteri İletişim Merkezi’mize, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Kutu kola ihracat bayiligi (ihrac kayitli da) almak istiyoruz. Kiminle gorusebiliriz bu konuda? Selamlar. Ali Yeni aliyeni@superonline.com
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.