forma 2 çekilişi ne zaman olacak

14 Aralık 2016

Merhaba Menduh,

 

Bir sonraki forma çekilişimiz 21 Aralık’ta gerçekleştirilecektir.İlginiz için teşekkür ederiz

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
peki şeker hastalarinin coco cola zero kullanmasinda sorun var midir cünki 0 seker diyorsunuz
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> light ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero ürünlerimiz şeker içermez. Tatlılığı sağlamak için içeriğinde düşük kalorili/kalorisiz tatlandırıcılar bulunur. Bir kutu (330 ml.) <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> light ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero yaklaşık 0.7 kaloridir. Diyabet hastalarının beslenme düzenleri için bir uzmana danışmalarını tavs...
İçerik
kol kola kampanyasında 1 haftada kaç şifre gönderebiliriz.
Takımınla kol kola kampanyamıza aynı isim ve telefon numarasıyla haftada 20 katılım hakkınız bulunuyor.
Marka
Coca cola kapağının altında neden yildiz var ?
Kapakların altındaki yıldız, kapak kalıbından gelen şekildir ve farklı firma kapaklarında değişiklik gösterir.
Marka
League of legens ile ilgili bir kampanya düzenleseniz çok iyi olur. League of legends'i sadece Türkiyede 2 milyon kişi oynuyor.Pepsi yapmışt
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Cola sise ve kutularinda olmayan isimler icin oneri de bulunma ve yeni seride yazilmasini saglama sansimiz var mi? Ornegin; OLÇA
Bir süre önce Facebook üzerinden yaptığımız ve katılımcıların <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> paketleri üzerinde görmek istedikleri isimleri oylayarak belirledikleri uygulama ilave 100 isim seçildi. Ancak hala Facebook’ta bulunan “Bu <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Senin İçin” (https://www.facebook.com/cocacola/app_362934927183880) uygulam...
Marka
2010 yılı şişe içinde kişilerin havaya uçtuğu reklamda harici (elektrik, yakıt vb) enerji kaynağı kullanıldı mı, yoksa sadece hava mı
Sorunuzda belirttiğiniz reklamımızın oldukça uzun bir süre önce yayına girmiş olması sebebiyle ne yazıkki detaylı teknik bilgi paylaşamamaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Marka
Coca Cola'nın asidinin pasları temizlediğini internette birçok yerden ulaştım bu doğrumu?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın asitlik değeri limon, portakal, greyfurt gibi gıdalarla benzer özellik gösterir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içinde de bir miktar asit bulunur. Asidik özellik gösteren gıdaların pası temizlemesi doğal bir sonuçtur. Ancak bu bahsi geçen gıdaların tehlikeli olduğu anlamına gelmez.
İçerik
Neden Çorlu üretimi olan kolalar Bursa üretiminden daha tatsız?Yoksa bu tesadüf sürekli banamı denk geliyor?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.