Artık Türkiye’de kafeinsiz koka zero geldi mi?

05 Temmuz 2018

Merhaba,

Üzülerek belirtmek isteriz ki, Coca Cola Şekersiz Kafeinsiz ürünümüz şuan için Türkiye'de satılmamaktadır. Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasa sunulmadan önce farklı pazar araştırmaları gerçekleştirerek sonuçlarını değerlendirip yeni ürünlerimizi belirli satış noktaları üzerinden sizlerle buluşturuyoruz. İlginiz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Ben mesela cocacolayı yapabileceğim ve yaptigim cocacolayı içebileceğim bir ortam istiyorum..böyle bir planlamanız olabilir mi?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak markalarımıza farklı dönemlerde, farklı reklam ve pazarlama çalışmaları yapmaktayız.
Marka
isim uygulaması sadece türkiyedemi var
Sorunuzun cevabı için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
Marka
Pemberton'ın colayı buluşundan bu yana coca colanın tarihsel süreç içindeki gelişimini öğrenebileceğimiz güvenilir bir kaynak var mı?
Şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Şirketimizin tarihçesine resmi web sitemiz <a href=" http://www.coca-colacompany.com/history/" target="_blank"> http://www.coca-colacompany.com/history/</a> den ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizin için hazırladığımız 129 yıllık tarihçemizi keyifle anlatan videomuzu da izleyebilirsiniz.
Kampanyalar
Coca Cola'nın yıllık geliri ne kadardır ve sahibi kimdir?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi %100 halka açık bir şirkettir. New York borsasında işlem gören şirketin hisseleri yatırımcılar tarafından alınıp, satılabilmektedir. Bugün şirketin 230 binin üzerinde hissedarı bulunmaktadır.
Kampanyalar
reklamlar etkileyeci ve başarılı tebrik ederim.
Beğeninizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. J
Marka
Coco colada böcek tuvalet temizleyici kullanildigi doğru mu
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> bir temizlik ürünü değildir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> kendine özgün tadı ile tüketime hazır bir gıda ürünüdür. Dünyanın 200’den fazla ülkesinde “gıda ürünü olarak” yerel kurum ve kuruluşların onayı ile üretilir ve denetlenir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek de yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renk...
İçerik
18 martaki çekilişte forma kazandım nezamn gelir
Kazanmış olduğunuz ödül talihliler açıklandıktan sonraki ortama 15 iş günü içerisinde adresinize teslim edilecektir.
Marka
Acaba son reklam filminde ki müzik 2012 Tellywood yapımı 3 moon filminin "why this kolaveri di" şarkısına ait. Acba reklm için izn alındımı
Öncelikle ilgiliniz için teşekkür ederiz. Orjinali bir Hint parçası olan Why This Kolaveri Di’nin telif hakları alınmış olup, Özcan Deniz ve Sıla’nın birlikte seslendirdiği reklam filmimizin sözleri Özlem Küçükyılmaz tarafından yazılmıştır.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.