Filistin'de coca cola fabrikası var mı?
Evet. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır.
•<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir.
•<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın Filistin’de 3 fabrikası, biri Gazze’de olmak üzere 7 satış ve dağıtım merkezi bulunmaktadır.
•<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 350 Filistinliye...
cola zero da seker varmı ve kullanılan yapay tatlandırıcı saglığa zararlı mı?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero’da şeker bulunmamaktadır. Ürünü tatlandırmak amacıyla düşük kalorili tatlandırıcılar kullanılır. Coca- Cola Zero ürünümüzde tatlandırıcı olarak aspartam ve asesulfam potasyum ve sukraloz kullanılmaktadır.
Gıdaya tatlılık sağlayan kalorisiz veya düşük kalorili tatlandırıcılar, yüz...
mesela reklamda beni oynatir misiniz :D
Öncelikle ilgiliniz için çok teşekkür ederiz. Ancak reklamlarımızla ilgili tüm süreçleri birlikte çalıştığımız ajanslarımız yürütüyor. Dışarıdan gelen teklifleri ne yazık ki kabul edemiyoruz.
kolanın gerçek rengi nedir
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'nın rengi üretildiği günden bu yana renklendirici karamelden gelen koyu kahverengidir.
Bana coca cola sticker gönderebilirmisiniz
Üzülerek belirtmek isteriz ki belirli promosyon dönemlerimiz dışında hediye gönderimi yapamıyoruz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logolu ürünlerimize www.coca-coladukkani.com web sitemizden ulaşabilirsiniz.