Üniversitelerde marka temsilcileriniz var mı?

23 Aralık 2017

Merhaba Ayşecan,

Böyle bir çalışmamız bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Kola neden soğuk içilir ?
Ferahlatıcı bir içecek olarak tüketime sunulan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, en iyi tat profiline soğuk tüketildiğinde sahiptir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'dan en mükemmel lezzetin alındığı sıcaklık 4 santigrat (4 C˚) derecedir. Bu nedenle soğuk içilmesi tavsiye edilir.
İçerik
Ambalaja bağlı tat farklılığı yoksa neden raf ömürleri farklı? Pet şişedeki altı ayken teneke kutudaki on iki ay. Demek bir farklılık var
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Coca-cola masonluğa hizmet ediyor diyorlar siz ne diyorsunuz ?
Bu iddianin doğruluk payı bulunmamaktadır.
Marka
her kutu veya şişede tat değişik geliyor neden ? coca cola kurban olduğum ya resulullah tarafından gelebilir amma lakin ki öyle değildir.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Çekilişler ne zamam yayınlanıyor ?
Çekilişlerimiz haftalık olarak Cuma günleri yapılıyor. Sonuçlarını bir sonraki gün içerisinde sitemizden kontrol edebilirsiniz.
Marka
coca cola formülünü tüketicilerle paylaşmıyor olsanız da devletlerin izin vermesi için onların sağlık bakanlıkları ile paylaşıyor musunuz?
Tüm ürün içeriklerimiz güvenlidir ve gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olarak satışa sunarız. Ürünlerimiz ülkemizde de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın izni ile üre...
İçerik
coca cola tersten yazılışı muhammed yok allah yok bide bir reklam yapmıştınız hocaların sarığına coca cola kağağını cübesinede doğrumu
Hayır. Söz konusu videodaki görüntülerin şirketimiz ile bir ilgisi bulunmamaktadır.   Logomuz ise 1886 yılında  <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı  bulan Eczacı Dr. John S. Pemberton’ın  ortağı tarafından kendi el yazısı ile oluşturulmuş ve bugüne kadar hiç değişmemiştir.
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.