Türkiye pazarına ne zaman vanilla strawberry li coca cola gelecek

24 Kasım 2015

Merhaba Caner,

 

Faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki ürün portföyümüzü, tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ve yapılan pazar araştırması sonuçlarını değerlendirerek şekillendiriyoruz. 

Bu kapsamda geçtiğimiz dönemde ülkemizde de misket limonu aromalı Coca-Cola Lime ve Coca-Cola Zero Lime’ı beğeninize sunduk.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Beni reklam filminizde oynatırmısınız ?
Öncelikle ilgiliniz için çok teşekkür ederiz. Ancak reklamlarımızla ilgili tüm süreçleri birlikte çalıştığımız ajanslarımız yürütüyor. Dışarıdan gelen teklifleri ne yazık ki kabul edemiyoruz.
Marka
KUTUNUZDA FRUKTOZ GLİKOZ ŞURUBU VEYA ŞEKER YAZIYOR. İKİSİNİ DE Mİ ATIYORSUNUZ YOKSA HANGİSİ İŞİNİZE GELİRSE ONU MU ATIYORSUNUZ ?
Üretimimizde ya şeker ya da fruktoz-glikoz şurubu kullanılır. İkisi aynı anda kullanılmaz. Her iki içerik üretim planlarımız doğrultusunda kullanılmaktadır.
İçerik
helal sertifikasını neden almak istemiyorsunuz alın elinizde olsun daha sağlam olmazmı satış stratejisi bakımından ii olur alamıyormusunuz?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da dahil portföyümüzde yer alan tüm ürünlerimiz güvenli, ürünlerimizin içerikleri gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olarak satışa sunuyoruz. Türkiye’de ürettiğimi...
İçerik
Yeni çıkan coca cola reklamında sihirbazlık yapan adamın ismi ne
Çalışma prensiplerimiz gereğince, reklam filmlerimizde yer alan oyuncuların bilgilerini paylaşamıyoruz. Reklamımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Marka
coca cola kirmizi kasa sahane bir projeydi en kisa zamanda buna benzer bir proje bekliyoruz daha cok beklermiyiz?
Sizlere daha yeni ve farklı deneyimleri sunmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Marka
90 lı yıllarda olduğu gibi en azından 1 ve 1,5 lt. ürünleriniz için cam şişe kullanımı düşünülüyor mu? Olsa çok iyi olur da :)
İlginiz için çok teşekkür ederiz. Nostaljik ambalajlarımızı farklı kampanyalarımız kapsamında dönemsel olarak tüketicilerimizle buluşturmaktayız. Dolayısıyla önümüzdeki dönemlerde yine bu tip ambalajlarımızı siz sevenlerimizin beğenisine sunmaktan mutluluk duyarız.
Marka
Fabrikanızı merak ediyorum ve görmek istiyorum, internet üzerinden görebilmemiz mümkün müdür?
http://coca-colafabrikasi.com web adresinden online fabrika turumuza katılarak üretim süreçlerimiz hakkında detaylı bilgi edinebilir veya üretim videomuzu izleyebilirsiniz. Fabrikalarımızı yerinde ziyaret etmek isterseniz<a href=" http://coca-colafabrikasi.com" target="_blank"> http://coca-colafabrikasi.com</a> web adresindeki formu doldurabilir ya da Coc...
Kampanyalar
Coca-Colanin zayiflattiği dogru mu?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın enerji ve besin değerleri ambalaj üzerinde yer almaktadır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın bahsi geçen etkisi bulunmamaktadır.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.