Takımına Destek ol Kampanyası Tekrar Yapılacak mı

18 Eylül 2017

Merhaba Berkutay,

Takımınla Kol Kola ‘Boş Yok’ kampanyamız 2016 yılı itibariyle son bulmuştur. Önümüzdeki dönemlerde farklı kampanyalarımızı sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Merhaba, Coca Cola markasını neden kötülemek isteniyor ? Neden başka markalar değil, bu spekülasyonları kim çıkarıyor ve neden ?
200'den fazla ülkede faaliyet gösteren ve içecek sektörünün lideri bir şirket olarak, çalışanlarımızdan, paydaşlarımızdan ve tüketicilerimizden gelen istekleri göz önünde bulunduruyoruz. Toplumların sosyal ve ekonomik kalkınmalarına destek olmak, aynı zamanda toplum refahına katkıda bulunmak ve s...
Kampanyalar
200 den fazla ülkede üretimi yapılan bir içecek için nasıl her yerde aynı tat sağlanıyor.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın formülü tüm dünyada aynıdır, farklılık göstermez. Sorunuzun yanıtını bir de  <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Kalite Güvence Müdürü Ali Ekinci’den dinleyebilirsiniz.
İçerik
coca cola neden 330 ml. Ilk yapıldığında da mı 330 ml yapıldı. Bir arastirma sonucunda mı bulundu? Neden 330, neden 300 değil?
Evet, ürünlerimizin ambalaj boylarını, tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını araştırarak şekillendiriyoruz. Bu kapsamda Türkiye’de 330ml, 250ml ve 200ml kutu ürünlerimiz mevcut.
Marka
Mera ettim. Bu coca cola israilin malıdır onun içince israilin filistine saldırısında yardım ediyor diyorlar. Bu konuya bir cevap alabilrmym
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Forma çekilişleri ne zaman oluyor ?
Bir sonraki forma çekilişimiz 21 Aralık’ta gerçekleştirilecektir. Bu tarihe kadar takımınıza destek olarak, anında size özel hediyeler kazanıp forma çekilişimizde kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.
Marka
Tarihi 4 gün geçmiş coca cola zero içtim bir yan etkisi olurmu
Tüm ürünlerimizin üzerinde üretim tarihi ve son kullanma tarihi belirtilmektedir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> da tüm gıda maddeleri gibi tavsiye edilen tüketim tarihine kadar lezzetini ilk günkü gibi korur. Satın alınan gıdalarda,  gıdanın kalitesini korumak için belirtilen tüketim tarihlerine uyulması son derece ...
İçerik
coca colanın içeriğindeki asitin bir çeşit asit olarak insanların organlarına zarar verdiği özelliklede insan midesini deldiği doğru mu
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> tüketmek, mide perforasyonu (delinmesi)  de dahil olmak üzere herhangi bir mide ve bağırsak sistemi hastalığına sebep olmaz. Mide rahatsızlığı olan kişilerin bir hekime danışmalarını tavsiye ederiz.
İçerik
Coca Colanın ilk ambalaj rengi yeşil miydi?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.