sedat peker reklamınızda oynadımı

14 Ocak 2015

Merhaba Tolga,

 

Hayır, reklam filmimizde rol almamıştır. 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Şuan elim de coca cola Şişe ürünü var ve şişeyi açmadım şişenin içinde bilmediğim bi cins madde var bunu nereye şikayet edebilirim ayıp ya
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
promosyonlarınızda bardak dağıtımı ve 3 kapağa kavanoz dağıtımı şeklindeki hediyelerinizi madem dağıtamıyorsunuz.neden reklam yapıyorsunuz?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
En büyük coca cola hissesi kimin?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi %100 halka açık bir şirkettir. New York borsasında işlem gören şirketin hisseleri yatırımcılar tarafından alınıp, satılabilmektedir. Şu an için en büyük hissedar Berkshire Hathaway, Inc. Şirketi'dir.
Kampanyalar
coca colanın temmuz ayı cam kavanoz kampanyasından sadece bir kavanoz alabildim. Şu an elimde 10 kapak olmasına rağmen kavanoz alamıyorum.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Coca cola 4 litre veya 3.5 3 lt gibi yapsanız artık yetmıyor :)
Ürün portföyümüzü ve ambalaj boylarını, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Bu doğrultuda ambalaj boylarımızı yenileyip farklı ambalaj boylarını tüketicilerimizle buluşturuyoruz.
Marka
Coca Colaya mentos koyunca patlıyor bunun nedeni ne asitimi fazla içindeki ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içine Mentos atıldığında görülen köpürme, gazlı bir ürünün yüzeyi pütürlü şekerle temas ettiği anda ortaya çıkmaktadır. Şekeri ağzımıza aldığımız andan itibaren şekerin pütürlü yüzeyi yok olur, dolayısıyla her iki ürün midede karıştığında aynı şekilde bir köpürmenin gerçekleşmesi mü...
İçerik
Merhaba
Merhaba Burak
Marka
Hayvansal kökenli madde yok dediniz. Bir kaç yıl önce Amerika'da 2,5'luk Fanta da fare pisliği bulunduğu için dava açıldı.Gazetede görmüştm.
Son teknoloji kullanılarak el değmeden ve yüksek kalite standartlarında ürettiğimiz <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da bahsi geçen durumun olması mümkün değildir. Dilerseniz fabrikalarımızı yerinde ziyaret edebilir, yüksek kalite şartlarının sağlandığına sizler de tanık olabilirsiniz. <a href=" http://coca-colafabrikasi.com" target="_blank"> http://coca-colafabrikasi.com</a> w...
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4348 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
84 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7483 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11426 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.