Orjinal tat coca cola ne kadar

27 Nisan 2019

Merhaba Ufuk,

Rekabet mevzuatı uyarınca şirketimizin satış noktalarındaki satış fiyatına müdahale etme yetkisi bulunmamaktadır. Ürünlerimizin tüketici satış fiyatları, satış noktalarımız (bakkal, market, süpermarket vb.) tarafından belirlenmekte ve piyasa şartlarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
coca cola kodlarını artık neriye yazacağız ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Merhaba buzdolabları üzerindeki çevreye duyarlı soğutucu logosuna ulaşmam için yardımcı olursanız sevinirim
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e,  <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Zero icindeki tatlandir vucudumuz gercek seker gibi algiladigi ve kilo yapdigi soyleniyor lutfen icindekileri yazmayiniz yapar mi yapmaz mi?
Düşük kalorili ve kalorisiz tatlandırıcılar, insanlara şekeri azaltılmış, az şekerli veya şekersiz alternatifler sunmak için, çoğu gıda ve içecekte şeker yerine kullanılır. Düşük kalorili ve kalorisiz tatlandırıcılar, çok az kaloriyle veya kalorisiz olarak tatlılık sağladığından, insanların aldık...
İçerik
Bu coco cola takiminla kolkola kampanyasinda cikan hediyeler aynimi yoksa hepsi farkli farklimi
Takımımla kol kola kampanyası kapsamında belirlenen ödüller arasında farklı tasarımlarda mevcuttur.
Marka
coca cola neden küba da üretilmiyor?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Dr. John Pemberton ölünce başına kim geçti
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi’nin ilk başkanı Asa Candler,  1888 yılında <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın formülünü ve haklarını John  Pemberton ve ortaklarından satın almaya başlamıştır.
Kampanyalar
KUTUNUZDA FRUKTOZ GLİKOZ ŞURUBU VEYA ŞEKER YAZIYOR. İKİSİNİ DE Mİ ATIYORSUNUZ YOKSA HANGİSİ İŞİNİZE GELİRSE ONU MU ATIYORSUNUZ ?
Üretimimizde ya şeker ya da fruktoz-glikoz şurubu kullanılır. İkisi aynı anda kullanılmaz. Her iki içerik üretim planlarımız doğrultusunda kullanılmaktadır.
İçerik
Neden cam şişe renginiz sadece 1961 döneminde beyaz renk almış diğer dönemlere hep farklı?;(İlk şişeniz için bişi demiyorum)
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.