Öncelikle Merhaba Son Zamanlarda Konuşulan İsraile Para Yatırma Konusu Doğrumudur İsraile Para Yardimi Yapiyormusunuz

24 Temmuz 2014

Merhaba Mert,

 

Kamuoyunun gündeminde zaman zaman şirketimiz ve markaları hakkında asılsız iddialar ve haberlerle karşılaşıyoruz. Bu konuda kamuoyunun doğru bilgilendirmesi amacı ile çeşitli mecralarda basın açıklaması gerçekleştirdik. Basın açıklamamızda yer alan bilgilerimizi sizinle de paylaşmayı arzu ederiz.

 

Coca-Cola şirketi, 128 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, % 100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin herhangi bir ülkeyi, hükümeti, herhangi bir ülkenin politikalarını, siyasi ya da dini inancı desteklemesi söz konusu değildir. Bu çerçevede Coca-Cola’nın gelirinin İsrail’e aktarıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır.

 

Coca-Cola Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır. 

Coca-Cola şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir.  

Coca-Cola’nın Filistin’de 3 fabrikası, biri Gazze’de olmak üzere 7 satış ve dağıtım merkezi bulunmaktadır.

Coca-Cola, 350 Filistinliye iş olanağı sağlamakta, Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden ise 3,500 aile geçimini sağlamaktadır.

 

Türkiye’de de doğrudan 3 bin dolaylı olarak 30 bin kişiye istihdam sağlayanCoca-Cola olarak, 50 yıldır Türkiye’de ekonomiye güç vermek üzere faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

 

Dilerseniz konuyla ilgili gerçekleştirdiğimiz kamuoyu açıklamamıza http://www.milliyet.com.tr/boykot-uzerine-coca-cola-dan/ekonomi/detay/1915102/default.htm linkinden ulaşabilirsiniz. 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Kırmızı kasa gibi buna benzer bir kampanya bir daha olacak mı
Kırmızı Kasa projemiz 2014 itibariyle sona erdi. Sizlere daha yeni ve farklı deneyimleri sunmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Marka
Coca Cola Dünyası etkinliğinize son mu verdiniz? 2014 yılı içerisinde hala etkinliğiniz gözükmemekte.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Dünyası'nı durdurduk çünkü tüketicilerimize her zaman daha yeni ve farklı deneyimleri sunmak amacıyla <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Dünyası  içerisinde yaşatılan marka deneyimini farklı platformlarda, farklı projelerimizde farklı formatlarda tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.
Marka
avengers kolalarını istanbulun MM migroslarında bulamadım. Çalışanlar da gelmedi diyor
Avengers: Endgame tasarımlı cam şişe <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizden 50.000 adet üretilmiştir. Bu ürünlerimiz Nisan ayı itibariyle Migros’larda ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Dükkanı www.coca-coladukkani.com resmi websitemizde satışa sunulmaya başlamıştır.
Marka
Coca-Cola özütünün içeriğini neden açıklamıyorsunuz?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın gizli formülü ambalaj üzerinde de yazan doğal aroma vericilerdir. Bu doğal aroma vericiler <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'yı <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> yapan ona lezzetini veren ticari sırrımızdır. Günümüzde birçok şirket ve ürünü telif hakkı da olsa taklit edilme sorunu ile karşı karşıyadır. Bu sebeple şirketler veya ...
İçerik
3 kapak 1 kavanoz kampanyanız var ama onları veren marketler yok çok ilginç bakkalarda satmadığı kolanın kavanozunu vermek istemiyor:)ilginç
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Bazi bakkallar biz toptancidan aldik kampanyada hediye veremiyoruz diyor bunlari denetim yapiyirmusunuz veya bizim ne yapmamiz gerekir
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak hem tüketicilerimizin hem de satış noktalarımızın kampanya ve promosyonlarımızdan diledikleri gibi faydalanabilmeleri önceliklerimiz arasında yer alıyor. Ancak satış noktalarımızdan bazıları, kampanyaya katılmamayı tercih edebiliyorlar. Biz de bu seçimi onlara bırakıyoruz...
Marka
Normaldebir bardakta 7 küç şekervar peki ya light kolada kaç tane varr ??
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> light’da şeker yoktur. Ürünü tatlandırmak amacıyla düşük kalorili tatlandırıcılar kullanılmaktadır. 1 kutu (330 ml.) <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> light yaklaşık 0.7 kaloridir.
İçerik
Daha öncede sordum yanıt alamadım.sorumu tekrarlıyorumDünyada günlük üretim miktarı ( Litre olarak) nedir.Bu kaç küçük şişeye tekabül eder
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak 500’den fazla marka ile 3500 den fazla içecek sunuyoruz. Gazlı içecekten meyve suyuna, sporcu içeceğinden enerji içeceğine, sudan buzlu çaya kadar portföyümüzde yer alan ürünlerimiz,  dünyada her gün 1.9 milyar bardak tüketiliyor.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.