nekadar seker var icinde

10 Kasım 2015

Merhaba Melek,

 

Bir bardak (yaklaşık 250 ml) Coca-Cola'da 28 gr. yani yaklaşık olarak 7 küp şeker bulunuyor.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca Cola'yı ilk üreten kişi Türk müdür yoksa yabancı mı?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>,  Eczaci Dr. John Pemberton tarafından ferahlatıcı bir içecek olarak üretmiştir.
Kampanyalar
coca cola zero nun üzerinde hediyedir,satılamaz yazmasına rağmen nasıl oluyo da bazı marketlerde ücret karşılığı satılıyor bunu denetlemiyo
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
hedıye kazandın adresimi nasıl guncelleyebılırım
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Teneke Coca-Cola kapakları için bir(koruyucu kapak)hijyen düşünüyormusunuz ? Biliyorsunuz ki açtıktan sonra direk ağzımıza değdiriyoruz !!!
Tüketiciye ulaşan herbir ürünümüzün %100 kalitede olması en önemli önceliklerimizden biridir. Son teknoloji imkanları kullanılarak hazırlananan ürünlerimiz sadece üretim sırasında fabrika içinde değil,  piyasa da da kontrol altında tutulur. Ürün ambalajları plastik filmlerle kaplanır ve satış no...
Kampanyalar
Coca colanın tadı asla değişmemeli Küçük cam şişede tadı sert ve güzelken 2,5 litre lik plastik şişede daha tatsız ve sertliğini kaybediyor
Kullandığımız tüm ambalajlar ürünlerimizin tadını en iyi şekilde korumaya uygundur. Bu nedenle <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın tadında ambalaja bağlı olarak farklılık göstermez.  Sorunuzun yanıtını bir de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Kalite Güvence Müdürü Ali Ekinci’den dinleyebilirsiniz.
İçerik
KOLA ALMAK İSTİYORUM VE DOLAP TALEP EDİYORUM
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e,  <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
İçerik
Coca Cola'nın bu kadar satılmasına rağmen neden pahalıdır(nasılsa içiyoruz bi kutu yerine iki kutu götürürüz..)
Serbest piyasa sartları dahilinde, ürünlerin nihai tüketici satış fiyatını satış noktalarımız (bakkal, market, grossmarket vb) belirlemektedir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi olarak ürün maliyetlerimizi belirleyen ise ürün hammadde, paket boyutu, ambalaj gibi pek çok etken vardır. Maliyetleri belirleyen unsur...
Marka
bakkal'a gittiğimde verdiğim kapağı bakkal biz kabul etmiyoruz diyor ama ben kapağı zaten ondan almıştım neden kabul yok diyor ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.