Merhabalar, Coca-Cola fabrika satış fiyatlarına 10 Ocak 2020 tarihinden itibaren zam yapıldı mı?

12 Ocak 2020

Merhaba Zafer,

Rekabet mevzuatı uyarınca şirketimizin satış noktalarındaki satış fiyatına müdahale etme yetkisi bulunmamaktadır. Ürünlerimizin tüketici satış fiyatları, satış noktalarımız (bakkal, market, süpermarket vb.) tarafından belirlenmekte ve piyasa şartlarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Almanya ve benzeri diğer ülkelerde satılan vişneli, karamelli ya da viskili coca cola ürünlerini neden Türkiye'de satmıyorsunuz?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak tüm dünyada alkolsüz içecek pazarında faaliyet gösteren bir şirketiz. Ürünlerimizin tümü 128 yıldır alkolsüz içecek kategorisinde yer almaktadır ve almaya devam edecektir.  Ancak meyve aromalı <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünleri Türkiye’de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Freestyle adını verdiğimiz ve yepyeni ...
Marka
iskenderunun en çok cola satan gold müşterinizim coca cola iş yerime neden reklam yapmıyor merak ettim
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Cc yi bulan adam nereli
Eczacı Dr. John Pemberton 1833 yılında Amerika’nın Georgia eyaletinde Knoxville’de doğmuştur.
Kampanyalar
Merhabalar cocacola bundan 3 yıl öncesine kadar süperdi yaklaşik 3 yıldır kapagı acılır acılmaz sekerli su oluyor eskiden günde 5 litre içer
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886’dan bu yana her yerde aynı yüksek kalite standartlarında üretilmeye devam etmektedir. İçeceklerden alınan lezzet, değişik duyuların ve bileşenlerin bir araya getirdiği bir histir. Bu nedenle tüketici, içeceğin sunum şeklinden ve sıcaklığından, ortamdaki farklı duyumlardan vs. etkil...
İçerik
Acaba coca cola' yı üretenler de cola içiyorlar mıdır?
Elbette. Türkiye ve dünyadaki bütün çalışanlarımız ve iş ortaklarımız ürünlerimizi güvenle ve severek tüketiyor.
Kampanyalar
Çekilise niye katılamıyorum
Sistemimizde şu an için bir problem bulunmamaktadır. Farklı internet tarayıcılarını denemenize rağmen sıkıntınız devam ederse <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı tüketici iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz
Marka
Sevgili Admin, Coca-Cola'ya aşığım nerdeyse.Bu lezzeti bize kavuşturduğunuz için ; TEŞEKKUR EDERİM !
Beğeninizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. J
Marka
Neden miray ismini yazmıyorsunuz arıyorum ama bulamıyorum
Ürünlerimizin üzerinde kullanılan isimler, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye çalışanlarının isimlerini temsil etmek üzere hazırlanmıştır. Bu nedenle şu an için ürünlerimiz üzerinde özelleştirme seçenekleri sunmamaktayız. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.