Merhaba, Career-Express ZIP staj programınızın başvuruları ne zaman açılıyor?

03 Kasım 2016

Merhaba Deniz,

 

2016-2017 dönemi staj alımlarımız web sitemizde de duyurmuş olduğumuz gibi tamamlanmıştır. 2017-2018 dönemi staj olanakları için Ocak ayı itibariyle web sitemizi takip edebilirsiniz. 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
"Kullanılan şeker ve fruktoz-glukoz şurubu paket üzerine kodlanmıştır." ne demek? ne tür bir şeker ve şurup kullanıyorsunuz?
Ürün içerisinde şeker veya fruktoz-glukoz şurubu kullandığı belirtilmektedir. Hangi içeriğin kullanıldığını bu kodlamayı kontrol ederek öğrenebilirsiniz. Tüm ürün içeriklerimiz güvenlidir ve gıda otoriteleri tarafından onaylıdır.
İçerik
Coca Cola'nın şişesini kim yaptı?
Günümüzde kullanılan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ile özdeşleşmiş orijinal şişemizi, Root Glass Company’den Alexander Samuelson tasarladı ve bu şişe 1916’dan beri hiç değişmedi.
Marka
Geçen gün süpermarketten 6'lı teneke Coca Cola aldım (330ml).İçlerinden bir tanesi boş çıktı bu nasıl olur ve ne yapmalıyım?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sprite şişelerindeki açma halkalarına dileklerimizin evet ya da hayır oldugunu gösteren şişeler gelecek mi?
Bulunduğumuz dönem içerisinde böyle bir planlamamız bulunmamaktadır. Sprite’ın güncel kampanyası ‘‘Çarpan Ferahlık Çözümleri’’ hakkında bilgilenmek için www.carpanferahlik.sprite.com.tr‘ye ve 0538 231 66 08 numaralı Whatsapp hattına başvurabilirsiniz.
Marka
Sadece Coca Cola ürünlerinin satıldığı konsept mağazalar açmayı düşünüyor musunuz?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Yanıtlarda hep "İsraile yardımız yok" demişsiniz. Ancak yahudilerin www.jerusalemchai.org sitesinde size teşekkür var ve destek yazıyor.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
limonlu versiyonunuz neden yok
Meyve aromalı <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünleri Türkiye’de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Freestyle adını verdiğimiz ve yepyeni bir içecek deneyimi sunan sistemimiz aracılığıyla sunulmaktadır. İnsanlara daima yeni deneyimler kazandırmak üzere çalışan bir şirket olarak, bu bakış açısıyla oluşturduğumuz  ve 2013 yılının sonunda pilot...
Marka
Coca-Cola Büyük Britanya CONTACT THE PAYING BANK (İLETİŞİM ÖDEME BANKA) bu adresten bana bir mesaj geldi içeriği buraya sıgmıyor.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.