Merhaba, benim coca cola ürünleri için bir fikrim acaba kiminle iletişime geçmeliyim?

09 Ocak 2021

Merhaba Başak,

Değerli fikrinizi bizimle paylaşmak istediğiniz için teşekkür ederiz.

Şirketimiz sizin gibi eserlerini ve/veya fikirlerini paylaşma arzusunda olan kişilerin taleplerini aşağıda detayları belirtilen prosedür dahilinde değerlendirmektedir.

Birçok büyük şirket gibi şirketimizin de dünya çapında yürüttüğü pazarlama çalışmaları bulunmaktadır. Şirketimiz, prensipte istihdam ettiği elemanlarının fikirlerini değerlendirir ve benimsenen fikirler de Coca-Cola Sistemi içinde ülkelerin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirilir ve kullanılır. Bu şekilde hem karışıklık önlenmiş, hem de sistemli bir çalışma yapılması sağlanmış olur.

Bu şartlar altında Coca-Cola Türkiye olarak, projenizi değerlendiremeyeceğimizi üzülerek iletir, bize iletilen tüm eserlerin ve fikirlerin ancak Ek’te belirttiğimiz prosedürün takip edilmesi halinde, Atlanta'da bulunan merkezimizin yapacağı açıklamalar ve yönlendirmeler sonucunda değerlendirileceğini belirtmek isteriz.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Ek:

The Coca-Cola Company, hiçbir suretle;

a) reklam, tanıtım, promosyon malzemelerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,

b) ürün formüllerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,

c) halihazırda şirket içinde hayata geçirilmek üzere planlanmış ya da üzerinde çalışması yapılmaya başlanan fikirlere ilişkin önerileri kabul etmemektedir.

Bunlar dışında yer alan fikirler ise, kesinlikle ve yalnızca, fikrin paylaşılmasından önce öneride bulunan kişi/ler tarafından, The Coca-Cola Company tarafından kendisine gönderilen konuya ilişkin tüm şart ve koşulları içerir sözleşmenin dikkatlice okunarak imzalanması/onaylanması halinde değerlendirmeye alınabilecektir.

www.CokeSubmit.com web sitesinden bahse konu olan prosedür hakkında bilgi edinebilir ve fikrinizi paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, Atlanta-ABD’de yerleşik ilgili birim ile yazılı olarak irtibat kurmak isterseniz, aşağıda bilginize sunulan adresi kullanabilirsiniz.

The Coca-Cola Company

Industry and Consumer Affairs

DUN 500

P.O. Box 1734

Atlanta, Georgia 30301, USA

 

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
kolanın içinde kostik varmı?
Ürünlerimizin hiçbirinde kostik kullanılmaz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.
İçerik
Bizi küçükken kandırdılar mı? İçinde böcek, fare, fare zehri vs. şeyler söylediler. Biz gene de içtik. Ölcek miyiiiiiz ???? :((((((((
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da fare kanı da böcek de yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> tüm ürünlerimiz gibi son teknoloji kullanılarak el değmeden ve yüksek kalitede üretilir. Ürünlerimiz dünyanın 200'den fazla ülkesinde yerel kurum ve kuruluşların onayı ve denetimi altında satışa sunulur. Türkiye’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Ba...
İçerik
eğer birgün formülünüz çalınırsa bunu ispatlamak ve yasal yollarla hakkınızı aramak için gizli bir güvenliğiniz var mı ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
medyayı nasıl kullayor
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Özel tasarım marvel serisini nasıl temin ederim
Standart tasarımlar haricinde Türkiye’de önemli gün ve etkinler için özel şişe tasarımları yapılmaktadır. Özel tasarım ambalajlarımızı farklı kampanyalarımız kapsamında dönemsel olarak tüketicilerimizle buluşturmaktayız.Bu kapsamda Batman vs Superman ambalajlı ürünlerimize Migroslardan ulaşabilir...
Marka
Coca-Cola yazısı , yani ambalaj üzerindeki yazı tipini kim ve neyden esinlenerek bulmuştur? Bir sırrı varmıdır?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, Pemberton’ın muhasebecisi Frank Robinson’ın isim önerisidir. Bu öneriyi 2 C harfinin yan yana ve reklam faaliyetlerinde estetik duracağını düşünerek yapmıştır. Mr. Robinson aynı zamanda bu yeni ürünün kendine özgü etkili ve çarpıcı bir stilinin de olmasını arzu etmişti.  Böyle bir vizy...
Marka
Kol kola kampayasından takımların ne kadar gelir sağladığını görebilceğimiz bir portal varmı
Kampanyamız hala devam ettiği için rakamları açıklayamadığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Ancak sizde takiminlakolkola.com adresinden kampanyamıza katılabilir ve takımınıza destek olabilirsiniz.
Marka
Light veya zeroda calori miktarı gerçekten doğrumu?
Evet. 1 kutu (330 ml) <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> light yaklaşık 0.7 kaloridir.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.