merhaba 1 lt pet şişelerin üretim yerine göre tat farklılığının olması normal mi?

20 Ağustos 2024

Merhaba Murat,

Coca-Cola 1886’dan bu yana her yerde aynı yüksek kalite standartlarında üretilmeye devam etmektedir.

Gıda ürünlerinin tadı ambalaja bağlı olarak farklılık göstermez. Kullandığımız tüm ambalajlarımız ürünlerimizin tadını en iyi şekilde korumaya uygundur. Tüm gıda ürünlerinde olduğu gibi Coca-Cola da doğrudan güneş ışığı altında ve yüksek sıcaklıkta bekletilmemeli ve uygun koşullarda saklanmalıdır. Böylelikle lezzetini ilk günkü gibi koruyacaktır.

İçeceklerden alınan lezzet, değişik duyuların ve bileşenlerin bir araya getirdiği bir histir. Bu nedenle tüketici, içeceğin sunum şeklinden ve sıcaklığından, ortamdaki farklı duyumlardan vs. etkilenebilir. Üretimi tüm dünyada aynı olan içecekler için kişisel olarak farklı lezzet algılamamızın sebebi bu şekilde açıklanabilir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
neden başka bir tat başka bir aroma ile zenginleştirmiyorsunuz ?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Kore'de neden Coca-Cola satılmıyor
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. Uluslararası ticari yaptırımlar nedeni ile Küba ve Kuzey Kore’de ürünlerimiz satılmamaktadır.
Kampanyalar
Israilin malimi coca cola
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi, 129 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, % 100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 200 den fazla ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin herhangi bir ülkeyi, hükü...
Kampanyalar
coca cola kırmızı kumbara diyue bir sayfa var nasıl girecez şifre yazıyo ve giriş yazıyo şifre ne telefon numarasını arayamıyom siz söyleyin
Satış ile ilgili konularda şişeleyici ortağımız <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Şirketi size detaylı bilgi aktarabilir. Bu konuda size yardımcı olabilmeleri için <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan Müşteri İletişim Merkezi ile görüşebilirsiniz.
Marka
Eskiden Coca cola yeşilmiş Şimdi niye siyah rengini aldı ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın renginin yeşil olduğu doğru değildir. Karamel <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’daki tek renklendiricidir ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya özgün rengini verir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın rengi üretildiği günden bu yana aynıdır.
İçerik
Amerika'da Coca Cola içtim. 330 Ml Kırmızı Teneke kutu. Tadı ve Asitlik seviyesi bile Türkiyeden Farklı. Neden ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın formülü tüm dünyada aynıdır, farklılık göstermez. Sorunuzun yanıtını bir de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Kalite Güvence Müdürü Ali Ekinci’den dinleyebilirsiniz.
İçerik
COCA COLA İŞE GİRMEK İSTİYORUM
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye bağlantılı iş başvuruları için www.coca-colacompany.com/careers/ adresini ziyaret edebilirsiniz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi markalarının, üretim, satış ve dağıtım sorumluluğu, Türkiye ile birlikte 10 farklı coğrafyada faaliyet gösteren <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek A.Ş. tarafından gerçekleştirilir. C...
Kampanyalar
Cocacolanın sırrını sormak değilde,kolanın içerisinde böcek,canlı ve benzeri unsurların yer aldığı söylentileri var doğrumudur ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.    <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a>
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.