Merak ettim sırrını 2 kişi bildiği halde nasıl bu kadar üretiyor tonkarca

31 Ekim 2016

Merhaba Korhan,

 

130 yıldır gizli formülümüzü başarılı şekilde saklayabilmemizin nedeni detayları paylaşmadan en iyi şekilde koruyabilmektir. Sorunuzun yanıtını detaylı bir şekilde sizinle paylaşamamamızın da nedeni budur. Coca-Cola’yı kendine özgü tadı ile tüketicilerimizle uzunca yıllar paylaşabilmek adına bizi anlayışla karşılayacağınızı düşünüyoruz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Kolaların içine böcek atıyor musunuz ? :(
Hayır, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya rengini veren renklendirici karameldir.
İçerik
COCA COLANIN MUCİDİ KİMDİR?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886 yılında Eczaci Dr. John Pemberton tarafından üretilmiştir.
Kampanyalar
Asesulfam KANSER nedeni bir maddedir. Bunu onkoloji uzmanları söylüyor. CocaCola, ZERO da neden var? Kanada yasaklanan bir maddedir.
Asesulfam-K (Asesulfam Potasyum) 90’dan fazla ülkede ve binlerce gıda ve içecek ürününde kullanılan düşük kalorili bir tatlandırıcıdır. Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi (FDA)  başta olmak üzere  JECFA (Birleşik Gıda Katkıları Uzmanlar Komitesi ) ve WHO (Dünya sağlık Örgütü) tarafından da kullanımını...
İçerik
Ülkesden ülkeye üretilen cola formülünüz farklı mı? Örneğin amer.ikada üretilen kola türkiyedekine göre daha mı sağlıklı?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın formülü tüm dünyada aynıdır, farklılık göstermez. Sorunuzun yanıtını bir de bizden dinlemek için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
İçerik
Bu cocacola lime yi mcdonaldsa da verseniz çok iyi olur. Ve lime li cocacolayı depozitolu cam şişeylede satsanız çok güzel olur.
Ürün portföyümüzü ve ambalaj boylarını, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Şuan için böyle bir planımız bulunmamakla birlikte, önümüzdeki dönemlerde yeterli talep ve ihtiyaç olması halinde farklı ambalajlarım...
Marka
schweppes alkollu oldugu söyleniyor tonik oldugu için içinde alkol olabileceği düşünülüyor eyer içinde alkol yoksa içmeyi bırakıcam da
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketidir. Türkiye’deki tüm ürünlerimizi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun olarak üretiyoruz.
İçerik
yiyecek sektöründe varmısınız?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak sadece alkolsüz içecek sektöründe faaliyet gösteriyoruz.
Kampanyalar
Coco colanın içinde alkol varmı diye sorulmuş. Olmadıgına göre tahlil yayınlanmış. Oradaki 0.01 ne anlama geliyor.
Belirttiğiniz ibare, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın analizlerinde kullandığı bir limit değeridir.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.