Merak ettim; kutularınızda şiirlerimden dizeler yer alır mı diye? www.burakketenci.com

18 Kasım 2015

Merhaba Burak,

 

Öncelikle ilgiliniz ve öneriniz için çok teşekkür ederiz. Coca-Cola Şirketi olarak, tüm pazarlama iletişim faaliyetlerimizi o markanın hedef ve stratejileri paralelinde hayata geçiriyoruz. Dolayısıyla ilgili markamızın ihtiyacı doğrultusunda hareket ediyor ve planlamaları da bu doğrultuda yapıyoruz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
1 mayısta coca cola kırmızı kasada neler olacak ???
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Coca cola siselerinde hangi isimler var
Ürünlerimizin üzerinde kullanılan isimler, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye çalışanlarının isimlerini temsil etmek üzere hazırlanmıştır. Bu nedenle şu an için ürünlerimiz üzerinde özelleştirme seçenekleri sunmamaktayız. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
İçerik
YURTDIŞINDA COCA COLA MARKASINA BAĞLI BİRÇOK FARKLI MARKA İÇECEK VE FANTA COLA GİBİ ÜRÜNLERİN FARKLI TATLARI NEDEN TÜRKİYE DE YOK?
Meyve aromalı ürünlerimiz Türkiye’de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Freestyle adını verdiğimiz ve yepyeni bir içecek deneyimi sunan sistemimiz aracılığıyla sunulmaktadır. İnsanlara daima yeni deneyimler kazandırmak üzere çalışan bir şirket olarak, bu bakış açısıyla oluşturduğumuz ve 2013 yılının sonunda pilot olarak ...
İçerik
2 adet kapak sifresi gonderdim ama ne kazandigimi gormeden sayfa hata verdi nasil ogrenecegim ne kazandigimi
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Grafik,web ve reklam işlerinizi reklam ajanslarına mı yaptırıyorsunuz yoksa kendi bünyenizde eleman mı çalıştırıyorsunuz?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak, reklam çalışmalarımızı birlikte çalıştığımız farklı ajanslarla yürütüyoruz.
Marka
Sizin bir dönemde İsrail gibi pislik bir devlete yardım ve para gönderdiğiniz, hatta onlar içinde çalıştığınız söyleniyordu. Bunlar doğru mu
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
merhaba azerbaycanda coca cola her yil basi nevruz bayrami ve bazi normal gunlerde kampanyalar yapiyor turkiyedede yapiliyormu bu?
Türkiye’de 8 kategoride 16 markamızı tüketicilerimizle buluşuyoruz. Portföyümüzde yer alan tüm ürünlerimiz için dönemsel olarak farklı kampanyalar düzenlemekteyiz.
Marka
29 mayıs tarihli çekilişin sunucu açıklandı mı?
Son çekilişimiz 2 Haziran tarihinde gerçekleştirilmiştir. Sonuçlarını takiminlakolkola.com adresinden öğrenebilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.