Merak Ettim Coca Cola Neden Kutu Ürünlerinde Hala Bir Temiz Kapak Uygulamasına Geçmiyor? Hijyenik olması sizcede çok güzel olmazmıydı?

04 Ağustos 2019

Merhaba Hüseyin,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Tüketiciye ulaşan her ürünümüzün %100 kalitede olması en önemli önceliklerimizden biridir. Kullandığımız tüm ambalajlar ürünlerimizin tadını en iyi şekilde korumaya uygundur. Son teknoloji imkanları kullanılarak hazırlanan ürünlerimiz sadece üretim sırasında fabrika içinde değil, piyasada da kontrol altında tutulur. Ürün ambalajları plastik filmlerle kaplanır ve satış noktasının ürünleri raflara koymasına kadar ürünler bu ambalajlar ile dış etkilerden korunur. Bu işleminin amacı, ürünlerimizin tüketicilerimiz ile buluşmasından önce korunmasını sağlamaktır. Kutu ambalajların üretimi sırasında, dolum işleminden sonra, tüm kutular temiz su ile durulanmaktadır ve kurutulmaktadır. Kurutma işlemi iyi yapılamadığı takdirde, kapak üzerinde kalabilecek nem, uygulanan kapak işlemi nedeniyle havasız kalacak ve ortamda mikrobiyolojik üremelere neden olabilecektir. Her ne kadar temiz gibi görünse de, bu tür uygulamalar aslında bir çok riski de beraberinde getirmektedir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Ürünlerin içerisinde fare kanı, nikotin vs. gibi zararlı maddelerin bulunduğu doğru mu?
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> tüm ürünlerimiz gibi son teknoloji kullanılarak el değmeden ve yüksek kalitede üretilir....
İçerik
uzun zamandan beri çok sevmemize rağmen eve cola almıyoruz bunun sebebi sağlığa zararlı ve içeriğinde böcek kanı var denmesi bilgi verin tşk
Hayır, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya rengini veren renklendirici karameldir. Ayrıca, tüm ürün içeriklerimiz güvenlidir ve gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olara...
İçerik
Milyonlarca 1litre bedava kampanyas
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz
Marka
Hep Youtube-da videolar paylaşıyolar coca-cola böcekten hazırlanıyo falan. Bu iddialar sizce neden yapılıyor?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya rengini renklendirici karamel verir.
İçerik
merhaba, Almanya ve Türkiye arasında kolanın şekerlendirilmesinde(Glukoz şurubu-Şeker) fark var mı? Tat verici malzemenin oranları aynı mı?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın formülü tüm dünyada aynıdır, farklılık göstermez. Sorunuzun yanıtını bir de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Kalite Güvence Müdürü Ali Ekinci’den dinleyebilirsiniz.
İçerik
Coca Colanın şuanki yöneticisi kim
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muhtar Kent’tir.
Kampanyalar
kırmızı kumbara kart numarası nedir
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz
Marka
Mayıs 2015 te çıkan coca cola reklamındaki şarkının adı ne?
‘’Aç Bir <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>” reklam filmimizin müziği, orjinali bir hint şarkısı olan” Why This Kolaveri Di” dir. Özcan Deniz ve Sıla’nın birlikte seslendirdiği reklam filmimizin sözleri ise Özlem Küçükyılmaz tarafından yazılmıştır.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.