Litrelik cam şişeleri küçük marketlerde ne zaman bulacağız? 250ml Cam şişeler yetmiyor. Bir de Koka-Kola yazan kutular çok itici görünüyor.
24 Temmuz 2014
Merhaba Kürşad,
Farklı ambalajlarımızı, farklı kampanyalarımız kapsamında dönemsel olarak tüketicilerimizle buluşturmaktayız. Dolayısıyla önümüzdeki dönemlerde yine bu tip ambalajlarımızı siz sevenlerimizin beğenisine sunmaktan mutluluk duyarız.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
Kamuoyunun gündeminde zaman zaman şirketimiz ve markaları hakkında asılsız iddialar ve haberlerle karşılaşıyoruz. Bu konuda kamuoyunun doğru bilgilendirmesi amacı ile çeşitli mecralarda basın açıklaması gerçekleştirdik. Basın açıklamamızda yer alan bilgilerimizi sizinle de paylaşmayı arzu ederiz....
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886 yılında Eczacı Dr. John Pemberton tarafından ferahlatıcı bir içecek olarak üretilmiştir. Dünyanın 200'den fazla ülkesinde "gıda ürünü olarak" yerel kurum ve kuruluşların onayı ile üretilir ve denetlenir. Farklı bir amaç için kullanılması tavsiye edilmez.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezi’mizdir. Müşteri İletişim Merkezi’mize, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İki gıda maddesinin karıştırılması ile böcek oluşumuna sebep olmaz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> kendine özgün tadı ile tüketime hazır bir gıda ürünüdür. Başka bir gıda ürünü ile karıştırılması tavsiye edilmez.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi, 500’den fazla markası, 3500 den fazla ürün çeşidi ile dünyanın en büyük alkolsüz şirketidir. Dünyada yaklaşık 250’ye yakın şişeleyici ortağı, 900’e yakın fabrikası ve 700.000’den fazla sistem çalışanı bulunmaktadır.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde hayvansal bir içerik bulunmaz. Son teknoloji kullanılarak el değmeden ve yüksek kalite standartlarında ürettiğimiz <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da bahsi geçen durumun olması mümkün değildir.
Dilerseniz fabrikalarımızı yerinde ziyaret edebilir, yüksek kalite şartlarının sağlandığına sizler ...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> light ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero düşük kalorili ürün portföyümüzde yer almaktadır. Her iki ürünümüz de şekersizdir ve ürünleri tatlandırmak amacıyla düşük kalorili tatlandırıcılar kullanılmaktadır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> light ürünümüzde tatlandırıcı olarak; aspartam ve asesulfam potasyum, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero’da...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.