izmir cesme-ilica yucel marketi şikayet ediyorum 2.5lt kolayi 4.50 tl satiyo ve bedavalarimizi vermiyor lutfen bu konuda duyarli olun
13 Haziran 2016
Merhaba Cihan,
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 1886 yılında Eczacı Dr. John Pemberton tarafından üretildi. 128 yıllık bir şirket olan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın tarihinde kısa bir yolculuk yapabileceğiniz tarihçe videomuzu izleyebilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak ürünlerimizi dönem dönem tasarım ambalajlarımız ile sizlerle buluşturuyoruz. Bu doğrultuda <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, aynı tadıyla farklı yaz renkleri ile yaza merhaba diyor. Kırmızı ana rengimize ek olarak sınırlı sayıda 6 renk tasarımımız daha bu yaza özel olarak sizlerle buluştu.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi %100 halka açık bir şirkettir. New York borsasında işlem gören şirketimizin hisseleri yatırımcılar tarafından alınıp, satılabilmektedir. Dolayısı ile <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın tek bir sahibi bulunmamaktadır. Bugün <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi’nin 230 binin üzerinde hissedarı bulunmaktadır.
Fabrika turlarımızın takvimlerini belirlerken fabrikalarımızın üretim planları, denetim tarihleri gibi birçok kriteri göz önüne alıyor ve sizlere en iyi fabrika turu deneyimini yaşatabilmek için en uygun tarihleri belirliyoruz.
Ürünlerimizin üzerinde kullanılan isimler, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye çalışanlarının isimlerini temsil etmek üzere hazırlanmıştır. Bu nedenle şu an için ürünlerimiz üzerinde özelleştirme seçenekleri sunmamaktayız. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Kamuoyunun gündeminde zaman zaman şirketimiz ve markaları hakkında asılsız iddialar ve haberlerle karşılaşıyoruz. Bu konuda kamuoyunun doğru bilgilendirmesi amacı ile çeşitli mecralarda basın açıklaması gerçekleştirdik. Basın açıklamamızda yer alan bilgilerimizi sizinle de paylaşmayı arzu ederiz....
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın formülü tüm dünyada aynıdır, farklılık göstermez. Sorunuzun yanıtını bir de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Kalite Güvence Müdürü Ali Ekinci’den dinleyebilirsiniz.
Portföyümüzde yer alan tüm ürünlerimiz güvenli, ürünlerimizin içerikleri gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olarak satışa sunarız. Ürünlerimiz ülkemizde de Gıda, Tarım ve Ha...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.