İsrail ordusu tarafından atılan bu füze ve üzerinde yazan kurum ismi hakkında ne düşünüyorsunuz? http://imgur.com/5tI3xIM

22 Temmuz 2014

Merhaba Nursena,

 

Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
yurt dısında farklı ürünleriniz var. pazar arastırması yapmıssınızdır ama bir kac yerde mezzo mix vanilyalı kola satsanız bizde alsak
Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasa sunulmadan önce farklı piyasa araştırmaları gerçekleştirerek sonuçlarını değerlendirip yeni ürünlerimizi sizlerle buluşturuyoruz.  B...
Marka
nasıl içilir?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'dan en mükemmel lezzetin alındığı sıcaklık 4 santigrat (4 C˚) derecedir.
İçerik
Yeşil kapaktaki 2lt kazanma kampanyası her bölgede ayrı zamanlar da mı başlıyor?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
kola tesadüfen keşfedilmiş dogrumudur
Eczacılık diplomasını aldıktan sonra çalışmaya başlayan Eczacı Dr. John Pemberton, eczacılık deneyimlerini kendi orjinal ürünlerini geliştirerek ve pazarlayarak devam etti. Pemberton, hayatı boyunca girişimciliğini ve yaratıcılığını kullanmaktan hiç çekinmedi ve merakının peşinden koşarken, 1886 ...
Marka
birçok belgesel programlarında ve bunları biliyormusunuz köşelerinde coca cola nın ilk doğum kontrol ilacı yaparken bulunduğu söyleniyor ??
Hayır. Eczacı Dr. John Pemberton, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'yı 1886 yılında ferahlatıcı bir içecek olarak üretmiştir.
İçerik
coca cola türkiyede üretiliyor mu
Türkiye'de tüketicilerimizin beğenisine sunduğumuz 16 markamızın lokomotifi olan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, Ankara, Bursa, Çorlu, Elazığ, İzmir ve Mersin fabrikalarımızda üretilmektedir.
Kampanyalar
NEDEN BÜYÜK MARKETLERE A.V.M LERE DAHA ÇOK KAMPANYALI ÜRÜN VERİYORSUNUZ VE KÜÇÜK ESNAFLARA BU KAMPANYALARI SAĞLAMIYORSUNUZ.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezi'mizdir. Müşteri İletişim Merkezi'mize, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Cola'nın satışının gerçekleştirildiği ülkelerde,ürünü satışa sunmadan önce uluslararası sağlık kurumu ya da laboratuvardan ürünün insan sağlığı üzerindeki etkileri, olası zararları hakkında aldığınız bir rapor, sonuç var mı?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünümüzün içeriği de dahil olmak üzere tüm ürün içeriklerimiz güvenlidir ve dünyadaki gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. Ürünlerimizi dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olarak satışa sunarız.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.