Coca-Cola 1886 yılında Eczacı Dr. John S. Pemberton tarafından üretildi. Pemberton, dostlarına ikram ettiği ve beğenilen bu içeceği Jacob’s eczanesininde bardağı 5 cent’ten satışa sundu.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
Öncelikle ilgiliniz ve öneriniz için çok teşekkür ederiz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak, reklam çalışmalarımızı ve iletişim faaliyetlerimizi o markanın hedef ve stratejileri paralelinde hayata geçirdiğimiz için markanın ihtiyacı doğrultusunda hareket ediyoruz. Farklı müzik türleri de her zaman alterna...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'nın formülü ve üretim süreci tüm dünyada aynıdır. Bu standartizasyon sayesinde dünyanın her yerinde tüketicilerimizin <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'dan aynı lezzet almasını garanti etmiş oluruz. Ürünlerimizde kullandığımız su, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> tadının her üründe ve her yerde aynı şekilde alınabilmesi amacı ile fa...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın da içinde bir miktar asit bulunur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın asitlik değeri limon, portakal, greyfurt gibi gıdalarla benzer özellik gösterir.
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Muhtar Kent, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da başladığı 36 yıllık kariyerinin getirdiği bilgi birikimi ve çok farklı coğrafyalarda, giderek artan sorumluluklarla görev yaparken edindiği tecrübesiyle bu gün <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak görev yapıyor.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> bünyesine 1978 yılında Atlan...
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın icinde su, seker, karbondioksit, renklendirici karamel, fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur. Tüm ürün içeriklerimiz güvenlidir ve ilgili ulusal ve uluslararası kurumlarca kullanımı onaylıdır.
Ürünlerimizin ambalajlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Kutuların altlarında kabartma şeklinde yer alan sayılar (örneğin 13 sayısı) kutu üretimi sırasında kullanılan kalıbın numarasını göstermektedir. Bu yüzden üretimden çıkan her kutuda farklı numaralar bulunabilir.
Evet. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır.
•<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir.
•<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın Filistin’de 3 fabrikası, biri Gazze’de olmak üzere 7 satış ve dağıtım merkezi bulunmaktadır.
•<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 350 Filistinliye...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.