İki Haziran çekilişlerinde forma kazandım gerekli şeyleri yaptım ama hâlâ ne forma var ne de herhangi bir şey
26 Temmuz 2016
Merhaba Furkan,
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
Kullandığımız bileşenlerin ve içeceklerimizin güvenli olması bizim için gerçekten önemli. Sadece kapsamlı testlerden geçirilmiş ve dünya çapında tanınmış yetkili kurumlarca güvenli kabul edilen bileşenler kullanıyoruz.<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> tüm ürünlerimiz gibi son teknoloji kullanılarak, el değmeden ve yükse...
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Muhtar Kent, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da başladığı 36 yıllık kariyerinin getirdiği bilgi birikimi ve çok farklı coğrafyalarda, giderek artan sorumluluklarla görev yaparken edindiği tecrübesiyle bu gün <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak görev yapıyor.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> bünyesine 1978 yılında Atla...
Forma çekilişlerimiz MPİ aracılığıyla yapılmaktadır ve kapak zorunluluğu da dâhil olmak üzere belirlenen prosedürler dâhilinde belirli dokümanlar tarafınızdan istenmektedir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da alkol bulunmamaktadır.<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak tüm ürünlerimiz Türkiye’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun olarak üretilmektedir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da alkol olmadığını gösteren raporu aşağıdan inceleyebilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a>
Belirli dönemlerde global pazarlama stratejilerimiz kapsamında ambalaj üzerinde değişikliler yapmaktayız ancak bu değişiklikler ürünün içeriğiyle ilgili değildir. Yeni ambalajlarımızda ürün çeşitlerimizi <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Orijinal Tat, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero Sıfır Şeker Kalorisiz ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Light Şekersiz Kalo...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.