filistinde fabrikanız varmı

14 Temmuz 2015

Merhaba Yeşim,

 

Evet. Filistin’de Ramallah, Tulkarim ve Jericho şehirlerinde olmak üzere 3 fabrikamızda üretim gerçekleştiriyoruz. Filistin’deki 4. fabrikamızı ise Gazze'ye açıyoruz. Dilerseniz Filistin’deki yeni fabrika yatırımımız ile ilgili ayrıntılara http://www.gazetevatan.com/20-milyon-yatirimla-fabrikalari-dortleyecek--803771-ekonomi/ linkinden ulaşabilirsiniz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Merhabalar Gonca ismin de kutu coca cola var mı acaba ?
Ürünlerimizin üzerinde kullanılan isimler, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye çalışanlarının isimlerini temsil etmek üzere hazırlanmıştır. Bu nedenle şu an için ürünlerimiz üzerinde özelleştirme seçenekleri sunmamaktayız. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
İçerik
Mrb yeni açacağım cafede trambolin ve içinde bot ve waterboll olan su havuzu da bulunacak. Reklam koşulları hakkında bilgi verebilir misiniz
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e,  <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Tasarım colalardan istiyorum. Coca Cola Store'dan Türkiye'ye ürün gönderimi var mı?
Global sayfamızdan şu an için yalnızca Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisine ürün gönderimi yapılmaktadır. Türkiye içinde satın alabileceğiniz <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logolu ürünlerimize www.coca-coladukkani.com web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Marka
Coca-Cola'nın tersten ki hâli ''Muhammed yok Mekke yok'' anlamına geldiğinin kanıtları var.Bunun hakkında ne diyorsunuz?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logosu 1886 yılında eczacı John Pemberton'ın ortağı Frank Robinson tarafından oluşturulmuştur. Robinson'un iki "C" harfinin yan yana güzel duracağını düşünerek tasarladığı logo, günümüze kadar değişmeden korunmuştur. Söz konusu iddia tamamen asılsızdır.
Marka
Aspartamın %10 metanol yani metil alkol bulunmaktadır ama siz ürünlerinizde alkol olmadığını iddaa ediyorsunuz.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Coca Cola'nın İsrail ile ilgili herhangi bir bağı var mı?Gelirlerinin İsrail'in savaş için kullandığı doğru mu ve İsrail şirketi mi
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi, 128 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, % 100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin herhangi bir ülkeyi, hükümeti, herh...
Kampanyalar
takıma destek olup çekilişe katılmak için bilgileri mi giriyorum ama cekilişe katilamiyorum
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Günde 250ml coca cola (normal sekerli) iciyorum, bu gidişle çok kilo alırmıyım ayrıca asitden kaynaklanan mide vb. rahatsızlıklar yaşarmıyım
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içindeki asit miktarı, günlük hayatta tükettiğimiz limon, portakal, greyfurt gibi birçok gıdada bulunan asitle benzer özellik gösterir. Midemiz, çok çeşitli yiyecek ve içeceğin sindirimini kontrol altında tutacak ve pH (asitlik) dengesini kolaylıkla sürdürebilecek yapıdadır. Bu nede...
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.