Fast-Food aldığımız yerlerdeki Coca Cola'nın tadı ile süpermarketlerdeki Coca Cola'nın tadı aynı olmuyor, neden?

21 Mart 2014

Merhaba Yener,

 

Satışını yaptığımız tüm ürünlerimiz ambalaj farkı gözetmeksizin aynı tat ve kalitededir.  Ürünlerimizde kullanılan içerikler belirlenen standartlar dahilindedir ve her zaman aynı miktarda kullanılmaktadır. Tüm ürünlerimiz Coca-Cola standartlarında üretilir.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
KARBONDİOTSİTİN ÇÖZÜNÜMÜNÜ HIZLANDIRMAK İÇİN NE KULLANIYORSUNUZ::: BUNUN İÇİN ALKOL GEREKLİ:
Bu işlem için alkol gerekli değildir. Karbondioksit doğada gaz halinde olup basınç ve sıcaklık ile sıvı faza geçmesi sağlanarak ürüne ilave edilir.
İçerik
Şirketin ticari başarısı olması ve yıllardır piyasada olmasının nedeni nedir sizce aşırı derecede reklam mı yoksa siyasal destek mi ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Coca-Cola'nın tadı ülkeden ülkeye fark ediyor mu? Çin de daha taatlı avrupada ise şeker oranının daha düşük olduğunu okumuştum.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın formülü tüm dünyada aynıdır, farklılık göstermez. Sorunuzun yanıtını bir de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Kalite Güvence Müdürü Ali Ekinci’den dinleyebilirsiniz.
İçerik
129 yıllık geçmişiniz var ve rakamsal olarak karşılıksız bağış miktarlarınız ne kadar var mı? hangi kurumlara? öğrenmek istedim.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Takımınla kol kola çekilişinde atkı kazandım ama bana bir şey gelmedi neden acaba ?
MErhaba Ömer,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Kol Kola kampanyasında kazanılan ürünlerınızın hepsi aynı tipdemidir yoksa farklılık gösterirmi?
Kampanyamız kapsamında gönderimi bulunan hediyeler takımların belirlediği ürünlerdir ve farklılık göstermezler.
Marka
coca cola üzerinde nagehan ismi neden yok
Paketlerimizin üzerinde yer alan isimler IPSOS araştırma şirketi ile gerçekleştirdiğimiz ve katılımcıların "Türkiye'de en çok sevilen, ilk akla gelen ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünleri üzerinde görmek istenilen kadın/erkek isimleri sorularına verdikleri yanıtlardan belirlenmiştir. Bu sorulara verilen yanıtlar...
Marka
Ben 4 tane top kazandim 1 tanesi geldi diger 3 u 16 gundur bekliyom daha gelmedi kargoyu ariyom diyo adiniza kargo yok neden??
Merhaba Sungur MÜSLÜM,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.