Fabrikadan o an cıkan yeni&taze CocaCola ile market rafında beklemis kola arasında 'kafein' yüzünden fark olusuyor mu ?

23 Mayıs 2014

Merhaba Onur,

 

Tüm gıda maddelerinde olduğu gibi Coca-Cola da uygun saklama koşulları sağlandığında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar ilk günkü ürün özelliklerini korur.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
coca colanın yasaklandığı girişinin yasak olduğu ülkeler varmıdır
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ile ilgili herhangi bir ülkede yasaklama söz konusu değildir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olarak satışa sunuyoruz. Türkiye'de ürettiğimiz ürünlerimiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafınd...
İçerik
Kapaklardaki 2 lt bedava kolayı marketlerden neden alamıyoruz acaba!!! Madem vermiceksiniz gece gunduz reklam yapip insanları kandırmayın.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Ünal YArimağan sizinle çalışıyor mu, sponsorluk anlaşması için bir görüşmeniz oldu mu? sizden derslerde çok söz ediyordu kendisi...
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Evde cocacola yapılabilir mi?
Sizi zahmete sokmamak için <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın eşsiz tadını sizlerle buluşturmak üzere 1886’dan beri çalışıyoruz. J
Marka
34BH34JHB34
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
İlk zamanlarda ağrı kesici olarak kullanıldığı doğru mu ? Ki ben hala o niyetle kullanıyorum etkili de oluyo tabi osikolojik de olabilir ama
Hayır. Eczacı Dr. John Pemberton, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'yı 1886 yılında ferahlatıcı bir içecek olarak üretmiştir.
İçerik
Coca Cola gelirlerin yarısını İsrail'e hibe mi ediyor.
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi herhangi bir ülkeyi, hükümeti, siyasi ya da dini inancı desteklemez. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. İsrail de faaliyet gösterdiğimiz ülkelerden biridir.
Kampanyalar
coca cola nın ilk olarak amerikadaki zenci kadınları kısırlaştırmak için yapıldığı söyleniyor. sahi coca cola ilk olarak ne için üretildi?
Bu asılsız bir söylemdir. Eczacı Dr. John Pemberton, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'yı 1886 yılında ferahlatıcı bir içecek olarak üretmiştir.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.