Eskiden kola içerken te burnumuzun içi yanardı. Niye artık o olmuyor? Formülde değişikliğe mi gidildi?

21 Temmuz 2019

Merhaba Ali,

Coca-Cola 1886’dan bu yana her yerde aynı yüksek kalite standartlarında üretilmeye devam etmektedir.

İçeceklerden alınan lezzet, değişik duyuların ve bileşenlerin bir araya getirdiği bir histir. Bu nedenle tüketici, içeceğin sunum şeklinden ve sıcaklığından, ortamdaki farklı duyumlardan vs. etkilenebilir. Üretimi tüm dünyada aynı olan içecekler için kişisel olarak farklı lezzet algılamamızın sebebi bu şekilde açıklanabilir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
takiminikolla sitesinden kazanılan indirim kodunu nasıl kullanacagız uşaggum de bakayım bana 2010-11 şampiyonu TRABZONSPOR
Takımınıza destek olduktan sonra ekrana gelen kod ile takımınızın online mağazasına giderek seçilmiş ürünlerde 750 TL’ye kadar yapacağınız alışverişlerinizde indirim kodunu kullanabilirsiniz.
Marka
Kolanın içinde neler var?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da %85 oranında su, şeker, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici  olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunuyor.
İçerik
bir sonraki forma çekilişi ne zaman acaba?
Bir sonraki çekilişimiz 29 Nisan tarihinde gerçekleştirilecektir.
Marka
Coca cola zero hergün 1 bardak içilse vücut için zararlı mıdır?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero'da dahil portföyümüzde yer alan tüm ürünlerimiz güvenli, ürünlerimizin içerikleri gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. Ürünlerimizi dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olarak satışa sunarız. Ürünlerimiz ülkemi...
İçerik
Feride ismi neden yok?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizin üzerinde yazan isim listesine buradan ulaşabilirsiniz:<a href=" http://www.coca-cola.com.tr/connect.html" target="_blank"> http://www.coca-cola.com.tr/connect.html</a>
Marka
Bir cola postmixden kac bardak cola cikar 16 oz olandan
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Postmix paketlerimiz ortalama 128 L’dir.
Marka
bir bardak kolada 14 adet küp şeker mi var?
Bir bardak (250 ml) <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da 28 gram şeker bulunmaktadır.
İçerik
coca cola'nın formülünün patentini, kimsenin keşfedemeyeceği ve kimseye göstermek istemediğiniz gerekçesiyle almadığınız doğru mu?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886 yılında Eczacı Dr. John Pemberton tarafından üretilmiştir. 1887 yılında John Pemberton “<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şurubu ve Özütü” etiketinin telif hakkını ABD Patent Ofisi’nde tescil ettirmiştir.
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.