Dünyada ilk kez 15 Eylül 2006 da Cola'ya içeriğini açıklaması için tüketici mahkemesine başvurulmuş ve açıklanmış özü cochineal böceğiymiş?
22 Temmuz 2014
Merhaba Burak,
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir. Müşteri İletişim Merkezimiz'e, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın Filistin’de 3 fabrikası, 7 satış ve dağıtım merkezi bulunmaktadır. %100 halka açık bir şirket olan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi'ne ait finansal bilgilere www.coca-colacompany.com internet adresinden ulaşabilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek veya böcek kanı yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya rengini “renklendirici karamel” verir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek olmadığını gösteren raporu aşağıda inceleyebilir aynı zamanda<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a> linkinden de detaylı bilgiye ve ek raporlara ...
Selülit oluşumunun mekanizması hala tam olarak anlaşılamamıştır. Beslenme şekli ve fazla kilo selülit oluşumunda rol oynayabilir. Hiçbir gıda tek başına, selülit oluşumundan sorumlu değildir.
Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasa sunulmadan önce farklı piyasa araştırmaları gerçekleştirerek sonuçlarını değerlendirip yeni ürünlerimizi sizlerle buluşturuyoruz.
B...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muhtar Kent’tir. 1952 yılında babasının Türkiye Cumhuriyeti New York başkonsolosluğundaki görevi sebebiyle bulunduğu New York’ta dünyaya gelen Muhtar Kent, Necdet-Sevim Kent çiftinin ilk ve tek çocuğudur. Muhtar Kent’in büyükbabası Hayri Bey, ...
1964 yılından beri Türkiye’de faaliyette bulunuyoruz. “Dünyaca ünlü <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şimdi de memleketimizde” sloganı ile başladığımız yolculukta bugün 51 yılımızı kutluyoruz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın Türkiye’deki tarihçesine www.coca-colaturkiye.com sitemizde “Hakkımızda” bölümü altından ulaşabilirsiniz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.