doğal aroma vericilerin içinde, alerjiye yol açacak maddelerin olup olmadığını birey nasıl bilebilir.

26 Temmuz 2014

Merhaba Cemil,

 

Etiketlerimizde yer alan içerik bilgileri, alerjiye yatkın kişilerin ilgili içerikten sakınmasına yardımcı olur. Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği’ne göre alerjen maddeler etikette ifade edilmelidir. Ürünlerimiz alerjen bileşen içermez.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Cola turka bir ara sizin ürününüze yakın yada aynı bir ürünü yaptı . Ve bir süre sonra kaldırıldı. Dava açtığınız doğru mu?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
bunları insanlar mı yanıtlıyor? Yoksa bilgisayarlar mı? Ne kadar aynı ve basit cevaplar . Doğru düzgün cevap verir misiniz?
“Merak Ettim” platformu üzerinden sorduğunuz sorular tek tek incelemekte ve ilgili departmanlarda çalışan uzman <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> çalışanlarımız tarafından yanıtlanmaktadır.Ancak elbette benzer sorulara benzer yanıtlar verilebilmektedir.
Marka
Merhaba,"tarihçe bölümdeki" 2000 ve 2005 yılı projeleri vb. ile ilgili bilgi ve daha yüksek çözünürlük fotolara nereden ulaşabilirim?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Merhabalar ben yeni bir market açmayı düşünüyorum ve sizden ışıklı tabela rica ediyorum bunun için ne yapmam gerekiyor veya şartlarınız nele
MErhaba Yusuf,   Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Merhaba coco cola yeni cikan bos yok kampanyasini aciklar misiniz
Merhaba Ümit AKDEMİR, Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Ramazan reklamındaki şarkıyı kim söylüyor?
Yeni Ramazan reklam filmimizdeki şarkıyı Elif Ersoy seslendirmektedir.
Marka
Reklamınızda zero ile normal kola arasında tat farkı olmadığını vurguluyorsunuz.Fark apaçık. Neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
cola neden bu kadar pahalı
Serbest piyasa şartları dahilinde, ürünlerin nihai tüketici satış fiyatını satış noktalarımız (bakkal, market, grossmarket vb) belirlemektedir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi olarak ürün maliyetlerimizi belirleyen ise ürün hammadde, paket boyutu, ambalaj gibi pekçok etken vardır. Maliyetleri belirleyen unsurl...
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.