cola, zero, light servis ederken icine limon dilimi atilirsa neden atilmazsa neden?

14 Mart 2025

Merhaba Nergiz,

Coca-Cola kendine özgün tadı ile tüketime hazır gıda ürünleridir. Bu nedenle farklı bir gıda ürünü ile karıştırılmasını önermiyoruz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.


“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
neden Coca-Cola reklam sektörüne neden bu kadar çok harcama yapıyorsunuz insanların üzerinizdeki önyargıları kırmak içinmi ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coca colada zeroda şeker yok diyorsunuz ama hala normal coca colayla tadı aynı bunu nasıl açıklarsınız
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero içeriğinde şeker yerine ürünü tatlandırmak için düşük kalorili tatlandırıcılardan aspartam, asesulfam potasyum ve sukraloz bulunur. Böylelikle  <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero gerçek "Coca-Cola" lezzetini şekersiz verebiliyor.
İçerik
şişe ve kutularda neden benim ismim yok ismim reis
Paketlerimizin üzerinde yer alan isimler IPSOS araştırma şirketi ile gerçekleştirdiğimiz ve katılımcıların Türkiye'de en çok sevilen, ilk akla gelen ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünleri üzerinde görmek istenilen kadın/erkek isimleri sorularına verdikleri yanıtlardan belirlenmiştir. Bu sorulara verilen yanıtlar ...
Marka
NE KADAR SÜRE ARALIKLARIYLA ÇEKİLİŞ OLUYOR
Çekilişlerimiz haftalık olarak Cuma günleri gerçekleştiriliyor.
Marka
digitürk play kodunu nasıl kullanacam
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
illuminati ile bir alakamız yok dediniz ama bir reklam afişinde sübliminal mesaj çıktı.siz illuminatiyemi çalışıyorsunuz
Hayır, bir ilgimiz bulunmamaktadır. Türkiye’de reklamların çerçeveleri yasalarla belirlenmiş olup herhangi bir markanın bu niteliklerde bir çalışma yapması mevcut yasalar kapsamında mümkün değildir.
Kampanyalar
şişe kola fiyatınız şu an için kapakların üzerinde yazan 50 kuruş mudur? ve 200 ml bedava marketimiz tarafından verilmiyor.:)
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
3 2 1 başla projesi kapsaminda okullara yardım yapıldığını duydum calistigim okulun spor malzemesine ihtiyacı var yardimlarinizi bekliyoruz
Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye gönülden teşekkür ederiz. Hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle yaşadığımız topluma değer katma amacı taşıyan bir şirket olarak taleplerinizle ilgili en kısa sürede size geri döneceğiz. Size bilgi verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi...
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.