cola colayı kim buldu

18 Nisan 2014

Merhaba,

 

Coca-Cola, Eczacı Dr. John Pemberton tarafından kendi eczanesinde ferahlatıcı bir içecek olarak üretilmiştir.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
kol kola kampanya ne zaman biter
Merhaba Ahmet, Takımınla kol kola kampanyamız 31 Mayıs tarihine kadar devam edecektir.
Marka
Fabrika turu sırasında tankın üstünde kostik asit filan yazıyordu,ama biz bunu bir asit ve bir kimyasal madde diye öğrendik,bu ne oluyor?
Ürünlerimizin hiçbirinde kostik kullanılmaz. Kostik şişe yıkama ve temizlik aşamasında (yüzey aktif özelliğinden dolayı) temizlik yardımcısı olarak kullanılmaktadır.
İçerik
Peki, siz gönül rahatlığı ile "evet bu ürünü bende içiyorum, hijyenik bir şekilde üretiliyor" diyebilir misiniz?
Tüm çalışanlarımız ve iş ortaklarımız portföyümüzde yer alan tüm ürünlerimizi güvenle ve severek tüketmektedir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> fabrikalarımız son teknolojinin kullanıldığı, sıkı hijyen ve kalite kurallarının uygulandığı üretim tesisleridir. Üretim şartlarımızı yerinde görebilmek için, fabrikalarımızı...
İçerik
Çekilişdr atki ve t shirt kazanmama rağmen 2mayisda kargoya verilmedi. Hediye teslim etmiyorsaniz neden çekiliş yapılıyor ?
MErhaba Furkan,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coca cola kirmizi kasa sahane bir projeydi en kisa zamanda buna benzer bir proje bekliyoruz daha cok beklermiyiz?
Sizlere daha yeni ve farklı deneyimleri sunmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Marka
Türkiye'de satılan 330 ml bir kutu kolada kaç miligram karamel boyası kullanılmaktadır?
Ürünlerimizde kullandığımız tüm içerikler ambalaj üzerinde yer alır ancak kullanım oranları ticari sırrımızdır.
İçerik
Kutunun üzerine Türkçe karakterle logonuz daki gibi el yazısı sitiliyle "koka-kola" yazıyor musunuz.. Ürün gerçek mi diye merak ediyorum
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye olarak 50. yılımızı kutluyoruz. Türkiye’deki 50.yılımız şerefine, ürünlerimizin üzerine ismimizi Türkçe yazdık.
Marka
Coca-Cola nın tadından neden vazgeçilmiyor?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.