Coco cola'nın bagimlisiyim ve mutlaka günde en az 2 litre icmezsem kendini kötü hissediyorum bunun nedeni nedir?

19 Nisan 2017

Merhaba Mustafa,

Dünyanın her yerinde insanlar Coca-Cola içiyorlar çünkü harika tadını seviyorlar. Tadı güzel olan ve sevdiğiniz gıda ve içecekleri düzenli olarak tüketmek bunlara bağımlı olmakla aynı şey değildir.

Örneğin çikolata gibi gıda ve içecekler, bilim insanlarının  beyinde "ödül merkezleri" olarak adlandırdıkları merkezleri harekete geçirebilmektedir. Öte yandan müzik veya kahkaha gibi diğer şeyler de aynı etkiye yol açabilmektedir.

Dengeli bir yaşam tarzının anahtarı çeşitli gıda ve içecekleri kararında tüketmektir. Buna Coca-Cola gibi meşrubatlar da dahil olabilir. Bütün gıda ve içecekler gibi meşrubatlar da aşırıya kaçılmadığı müddetçe dengeli bir yaşam tarzının parçası olarak tüketilebilir.

Tüketicilerin seçeneğe sahip olmalarını sağlamak bizim için önemli. Bu nedenle, şekerli meşrubatlarımızın yanı sıra, şeker ve kalori oranı azaltılmış, şeker ve kalori oranı düşük veya şekersiz ve kalorisiz lezzetli birçok içecek sunuyoruz. Ayrıca insanların kendileri ve aileleri için anlamlı seçimler yapabilmeleri için içeceklerimizin ne kadar şeker ve kalori içerdiği hakkında bilgiler de sağlıyoruz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
coca cola nın formülünü kimse bilmiyormuş dünyada sadece iki kişi biliyormuş onlarda bir araya gelirse formülü yapıyorlarmış iksinin aynı ye
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın orjinal formülü Atlanta’daki müzemizde saklanmaktadır. 129 yıldır gizli formülümüzü başarılı şekilde saklayabilmemizin nedeni detayları paylaşmadan en iyi şekilde koruyabilmektir. Sorunuzun yanıtını detaylı bir şekilde sizinle paylaşamamamızın da nedeni budur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı kendine ö...
Kampanyalar
coca colayı içerken ağızda oluşan şekerimsi tat en büyük rakibinizde oluşmuyor ?Sebep
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Coca Cola'yı Kim ve nasıl buldu ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 1886 yılında Eczacı Dr. John Pemberton tarafından üretildi. 128 yıllık bir şirket olan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın tarihinde kısa bir yolculuk yapabileceğiniz tarihçe videomuzu izleyebilirsiniz.
Kampanyalar
neden posmix diye dagıttıgınız ürünlerde diyer ürünlerde'ki oldugu gibi tat yok ?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coca cola cherry ve vanilla yi istanbul disinda illerde bulabilir miyiz?teşekkürler: )
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz. Freestyle sistemi şu anda pilot olarak kurulduğundan sadece İstanbul’da yer almakta ancak önümüzdeki dönem planları kapsamında farklı illerimizde de yer alması konusu değerlendirilmektedir.
Marka
coca-cola nın ismini değiştirip türkiyeye koka kola yapması reklam filmini bana atarmısnız
Koka Kola 50. yıl reklamımızı <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> sosyal medya sayfalarımız aracılığıyla sizlerle paylaştmaktayız.  Sosyal medya sayfalarımızı kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda paylaştığımız linkten reklamımızı izleyebilirsiniz. cokeurl.com/50YIL
Marka
cocalanin ilk uretimi nerde tapilmistir
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ilk olarak 1886 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde ferahlatıcı bir içecek olarak üretilmiştir.
İçerik
Coca Cola Light 0 kalori mi?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Light ürünümüz şeker içermez. Ürünleri tatlandırmak amacıyla kullanılan tatlandırıcılar alınan kaloriyi azaltırken içeceği de tatlandırır. Bu sebeple, 1 kutu (330 ml) <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Light yaklaşık 0.7 kaloridir.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.