cocacolanın dünya barışı için başlatmış veya yapmış olduğu bir uygulama etkinlik tarzı bir şey var mı?

23 Mart 2014

Merhaba Mehmet,

 

İçinde yaşadığımız toplumların daha yaşanabilir olması ve daha iyiye gitmesi için; iş dünyasının, devletlerin ve bu toplumlar için çalışan sivil toplum kuruluşlarının beraber çalışması hayati önem taşıyor. Her gün daha iyi ve barış dolu bir dünyaya uyanmak için temelde çözülmesi gerektiğine inandığımız küresel sorunların giderilmesine, bu işbirliklerine dayalı çalışmaları kapsayan sürdürülebilir yaklaşımlarla ulaşmayı hedefliyoruz. 

Coca-Cola’da sürdürülebilirlik bir iş anlayışından çok tüm dünyaya olan bakışımızla ilgili. İklim değişiklikleri, su yönetimi, ekonomik eşitsizlik gibi küresel sorunların çözümündeki rolümüzü belirlemek de bu anlayışın bir parçası. Basitçe aktarmak gerekirse, bu problemlerin üstesinden gelebilmek için yapabileceklerimiz bizim sürdürülebilirlik anlayışımız: elimizdeki kaynakları sunmak ve bu zorlu sorunların çözümünde payımıza düşeni yaparken toplumu da buna katmak. Esas olarak sistemimizin daha iyi ve yaşanılabilir bir dünya için yaptığı, devletler, özel sektör ve sivil toplumun oluşturduğu “Altın Üçgen”de aktif olarak rol almak. Bu amaçla dünya çapında kadınların ekonomik kalkınması, su yönetimi, enerji verimliliği ve sürdürülebilir tarım üzerine çalışmalar yapıyoruz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4289 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
81 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7401 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
202 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11158 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.