Cocacola sekersiz'de çok fazla tatlandırıcı konulmuş..birtık düşürün

04 Temmuz 2020

Merhaba Şahat,

Tüm ürünlerimizde kullanılan bileşenler ve kullanım miktarları Türk Gıda Kodeksi’nin ilgili mevzuatlarına uygundur. Düşük kalorili ürün portföyümüzde yer alan ürünlerimizde kullanılan tatlandırıcılar da ilgili mevzuatlara uygun olarak kullanılmaktadır.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Triyakiniz olarak tek sorun şirket gelirlerinizi İsrail Ordularına bağışlıyor musunuz? Cevabını evetse vicdanınız rahat mı?
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi, 128 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, % 100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin herhangi bir ülkeyi, hükümet...
Kampanyalar
usb flash bellek hala varmı
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Kol kola çekilişleri her hafta pazar günümü yapılıyor
Çekilişlerimiz web sitemizde belirtilen çekiliş tarihlerinden sonraki günde gerçekleştiriliyor.
Marka
Kazandığım atkı adresime mi geliyor yoksa kartal yuvası na gidiyorum
Kazanmış olduğunuz ödül Aras Kargo ile çekilişimize katılırken belirtmiş olduğunuz adrese gönderilecektir.
Marka
Üstünde Yunus yazan Coca Cola var mı?
Ürünlerimizin üzerinde kullanılan isimler, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye çalışanlarının isimlerini temsil etmek üzere hazırlanmıştır. Bu nedenle şu an için ürünlerimiz üzerinde özelleştirme seçenekleri sunmamaktayız. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
İçerik
herşeyi dogru soylemiyorsunuz
Dünyanın 200’den fazla ülkesinde güvenle tüketilen <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, bir o kadar da merak edilen bir üründür. Biz de ülkemizde 50. yılımızı kutlarken, tüketicilerimizin şirketimiz ve ürünümüz hakkındaki sorularını şeffaflıkla yanıtlamak üzere ”Merak Ettim” platformunu hayata geçirdik. Platform üzerinden...
Marka
kac gunde bir cekilis yapiliyor
Çekilişlerimiz haftalık olarak yapılmaktadır.
Marka
neden promosyon bardaklarımız verilmiyor mağdur oluyoruz tüketiciyi kandırıcı reklam mı yapıyorsunuz tekrar tekrar soruyorum bu soruyu neden
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.