coca colanım 330 ml teneke kutularının boyutları ne kadardır

25 Şubat 2016

Merhaba Muhammed,

330 ml. kutu ambalajlarımızın; kutu yüksekliği 115.2mm, gövde çapı 66.2mm - 66.3mm ve taban çapı 47,3mm – 48mm dir.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Yurtdışında coco colanın farklı aromalarını tatmış ve cok begenmis biri olarak bunların türkiye'de neden olmadığını soracaktım
Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasa sunulmadan önce farklı pazar araştırmaları gerçekleştirerek, sonuçlarını değerlendirip yeni ürünlerimizi sizlerle buluşturuyoruz.
Marka
coca cola neden türkiyedeki adını koka kola yaptı? sanırım bir yıllık bir süreçmiş bu samimiyet neden ?
Sorunuzun cevabı için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
Marka
Merhabalar ben Avusturya dan yazıyorum benim burada veya Türkiye'de aldığım bir kola ile İsrail'e katkı sağlamış oluyormuyum acaba??
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi, 128 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, % 100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin herhangi bir ülkeyi, hükümeti, herh...
Kampanyalar
halil ismi varmı
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizin üzerinde yazan isim listesine buradan ulaşabilirsiniz:<a href=" http://www.coca-cola.com.tr/connect.html" target="_blank"> http://www.coca-cola.com.tr/connect.html</a>
Marka
neden promosyon bardaklarımız verilmiyor mağdur oluyoruz tüketiciyi kandırıcı reklam mı yapıyorsunuz
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
cocacolanin kuti yada pet sisesinde nikel maddesi bulunur mu benim nikel maddesine alerjim varda
Kutu ve pet şişelerimizde nikel malzemesi bulunmamaktadır ve ürüne herhangi bir nikel bulaşması mümkün değildir.
İçerik
Coca-Cola'nın içinde bağımlılık yapacak bir şey varmı ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur. Günümüzde bağımlılık terimi yiyecek ve içeceklerle ilişkili olarak sıklıkla kullanılıyor olsa da, bağımlı...
İçerik
Benim de merak ettiğim birşey var. 330 ml kutu kola 2 TL iken 200 ml kutu kola neden 1 TL? 2 tane 1 TL lik alınca 400 ml oluyor
Ürün portföyümüzü ve ambalaj boylarını, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Bu doğrultuda ambalaj boylarımızı yenileyip farklı ambalaj boylarını tüketicilerimizle buluşturuyoruz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.